Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

ev media-logo

(ΦΩΤΟ) Μελωδίες για καλό σκοπό. Συναυλία αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι

Πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς είχε η μουσική βραδιά για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Καρπενησίου, που πραγματοποιήθηκε με τη σύμπραξη της δημοτικής Φιλαρμονικής και της Φιλαρμονικής του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Θεσσαλονίκης.1-collage

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, στις 20.00. Στην είσοδο, αντί για εισιτήριο, οι πολίτες προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης -τρόφιμα, λάδι, απορρυπαντικά κ.α., τα οποία θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Πριν ανέβουν στη σκηνή τα μέλη των φιλαρμονικών, υπό τη διεύθυνση των αρχιμουσικών Ευαγγελίας Βάρσου (δημοτική φιλαρμονική Καρπενησίου) και Νίκου Χρυσοχόου (φιλαρμονική Αμπελοκήπων - Μενεμένης), έγιναν σύντομες τοποθετήσεις με θέμα τον σκοπό της εκδήλωσης.

Για το Κοινωνικό Παντοπωλείου του δ. Καρπενησίου, τη δομή, τον ρόλο, τους δικαιούχους του, μίλησε η υπάλληλος κα Θεοδώρα Βαρέλη, ενώ στη λειτουργία του Φιλόπτωχου Ταμείου της Μητρόπολης Καρπενησίου αναφέρθηκε ο π. Ευάγγελος Πλατής. Χαιρετισμό απηύθυνε, επίσης, η αντιδήμαρχος Καρπενησίου, κα Γεωργία Γκαρίλα.

Στο περιθώριο της συναυλίας, ο δήμαρχος Καρπενησίου, κ. Νίκος Σουλιώτης, και ο μαέστρος της θεσσαλονικιώτικης φιλαρμονικής αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, αντιδήμαρχοι, ιερείς και πολίτες όλων των ηλικιών.

2

3

4

5

6

8

9

10

11

12

13