Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Πιθανότατα παρουσία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, οι φετινοί εορτασμοί στους Κορυσχάδες, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Πολύ πιθανή θεωρείται η παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, στους εφετινούς εορτασμούς μνήμης στους Κορυσχάδες, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 (ώρα 11.00 το πρωί) με αφορμή την επέτειο των 74 χρόνων από τη Σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου.

 tsipras-korisxades-final1

Ο Δήμος Καρπενησίου, ως διοργανωτής της εκδήλωσης, αναμένει την επίσημη απάντηση από το Γραφείο του Πρωθυπουργού για το εάν στο φορτωμένο πρόγραμμα του Πρωθυπουργού θα «χωρέσει» η επίσκεψη στην Ευρυτανία την επόμενη Κυριακή (20/5). Οι πληροφορίες τείνουν προς το ενδεχόμενο, πλην απροόπτου, της θετικής απάντησης, ωστόσο επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν την προσεχή εβδομάδα.

Δεδομένο είναι στους Κορυσχάδες θα βρεθεί, όπως και πέρυσι, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης, ο οποίος σε δηλώσεις πιθανόν επιβεβαιώνει την παρουσία Τσίπρα. Ο ΠτΒ δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ (εκπομπή «Ημερολόγιο», με τον Παύλο Τσίμα) τα εξής:

«Την άλλη Κυριακή (σ.σ 20/5) θα βρεθούμε στις Κορυσχάδες, στο ανώτατο επίπεδο, κι έχουμε συνεννοηθεί και με τον κ. Μπακογιάννη και με άλλους παράγοντες, για να γίνουν συγκεκριμένες δράσεις προκειμένου να δημιουργηθεί εκεί, στο ‘τρίγωνο’ (σ.σ Κορυσχάδες, Βίνιανη, Δομνίστα) ένα υπερτοπικό, εθνικής κλίμακας σημείο αναφοράς. Είναι θετικά όλα αυτά και τα χρειαζόμαστε περισσότερο παρά ποτέ βγαίνοντας από την οκτάχρονη κρίση.».