Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

ev media-logo

Αρχίζει ο σχεδιασμός για τις «Γιορτές Δάσους 2018». Τι περιμένουμε το καλοκαίρι - Κάλεσμα σε συλλόγους για συμμετοχή

Τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων των «Γιορτών Δάσους 2018» ξεκινά σιγά-σιγά ο δήμος Καρπενησίου και η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ. Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις σε Καρπενήσι και χωριά αποτελούν σημείο αναφοράς στα τοπικά θερινά δρώμενα εδώ και πολλά χρόνια.giortes-dasous-2017-collage1

Στόχος των αρμοδίων είναι (και φέτος) να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα ποιοτικών εκδηλώσεων κρατώντας ταυτόχρονα σχετικά χαμηλά το μπάτζετ, ενώ, όπως λένε, έμφαση θα δοθεί στην αποκέντρωση των δρώμενων, με όμορφες εκδηλώσεις στα χωριά του δήμου.

Βαρύτητα δίνεται στα «Μποτσάρεια», το διήμερο εκδηλώσεων προς τιμήν του ήρωα Μάρκου Μπότσαρη, που φέτος θα γίνουν για 4η χρονιά (10-11/8/2018). Εξάλλου, δεδομένη θεωρείται η μεγάλη, δωρεάν συναυλία στην πλατεία του Καρπενησίου, πιθανόν λίγο μετά τον 15Αύγουστο. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει προσπάθεια για κάποιο γνωστό (και επίκαιρο) όνομα του ελληνικού τραγουδιού.

Επίσης, οι υπεύθυνοι φιλοδοξούν να «κλείσουν» φέτος κάποια αξιόλογη και επιτυχημένη θεατρική παράσταση, με τη σκέψη αυτή να πραγματοποιηθεί στο ανοικτό αμφιθέατρο της Δ.Κ Βιβλιοθήκης Καρπενησίου. Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν αρκετά αθλητικά δρώμενα, βραδιές γαστρονομίας, λαϊκά γλέντια κ.α.

Κάλεσμα σε συλλόγους

Ο δήμος Καρπενησίου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση-κάλεσμα συμμετοχής:

«Παρακαλούνται όλοι οι Σύλλογοι του Δήμου Καρπενησίου που επιθυμούν να συμπεριληφθούν οι καλοκαιρινές τους εκδηλώσεις στο φυλλάδιο των Γιορτών Δάσους 2018 του Δήμου Καρπενησίου, να αποστείλουν το πρόγραμμά τους το αργότερο έως την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 στα κάτωθι email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή να τα καταθέσουν στο γραφείο των συμβούλων στο νέο Δημαρχείο».