Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019

ev media-logo

«Καλά ξεμπερδέματα» από τους φοιτητές! Τριήμερη θεατρική παράσταση στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, 8-10 Ιουνίου

Έτοιμη να χαρίσει στιγμές γέλιου και διασκέδασης στο κοινό της πόλης είναι η Θεατρική Ομάδα του Τμήματος Δασοπονίας & Δ.Φ.Π Καρπενησίου, που το τριήμερο Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, θα ανεβάσει, στο Συνεδριακό Κέντρο, το έργο «Καλά Ξεμπερδέματα».foitites-theatriki-omada-kala-xemperdemata1

Η παράσταση θα αρχίσει στις 21.00 το βράδυ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους· στην είσοδο, ωστόσο, του αμφιθεάτρου, θα υπάρχει ειδικό κουτί όπου ο καθείς θα μπορεί να αφήνει κάποιο χρηματικό ποσό για την προσπάθεια των ερασιτεχνών ηθοποιών.

Όσον αφορά στο έργο, πρόκειται για μια κωμωδία καταστάσεων, με ανατροπές, ηθικά διδάγματα και πολλά… μπερδέματα, σημειώνει στα «Ευρυτανικά Νέα» ο σκηνοθέτης Στέφανος Προφήτης.

Η θεατρική ομάδα του ΤΕΙ θα εμφανιστεί με ανανεωμένη σύνθεση και αρκετά νέα πρόσωπα, λίγο καιρό μετά τη συμμετοχή της σε Φεστιβάλ στη Σύρο, όπου έλαβε εγκωμιαστικά σχόλια (παρουσίασε το έργο ‘Δε θα με τρελάνεις εσύ εμένα’). Με βήματα σταθερά, οι φοιτητές - ηθοποιοί βάζουνε εδώ και αρκετό καιρό το δικό τους λιθαράκι στην πολιτισμική αναβάθμιση του τόπου και ασφαλώς η προσπάθειά τους είναι αξιέπαινη.

 

kala xemperdemata_afisa1