Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

(ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ) Εβδομήντα (70) αυτοκίνητα - θρύλοι πέρασαν σήμερα από το Καρπενήσι, στο πλαίσιο διεθνούς Ράλλυ

Απαστράπτουσες τετράτροχες «καλλονές» γέμισε το μεσημέρι της Δευτέρας (11/6) ο εξωτερικός χώρος στάθμευσης του ξενοδοχείου Montana, καθώς το Καρπενήσι αποτέλεσε ολιγόωρη στάση για το 27o CLASSIC MARATHON, διεθνές ράλλυ αντίκας που φέτος διεξάγεται στην Ελλάδα.1

 Πληρώματα απ’ όλο τον κόσμο ξεκίνησαν το Σάββατο (9/6) από την Αθήνα, βρέθηκαν στους Δελφούς και σήμερα οδήγησαν στη Ρούμελη, φθάνοντας ως το Καρπενήσι. Στο ξενοδοχείο, άνθρωποι και μηχανές είχαν την ευκαιρία να ανασυνταχθούν προτού ξεκινήσουν ξανά με προορισμό τα Μετέωρα.

Μεταξύ άλλων, παρέλασαν από μπροστά μας καλογυαλισμένες Porsche 911, Ford Mustang, Alfa Romeo Giulia, Chevrolet Camaro, Jaguar κ.α, τετράτροχα με έτος κατασκευής πριν το 1970 που έχουν γράψει τη δικιά τους ιστορία στον χώρο του αυτοκινήτου.

Η διοργάνωση ακολουθεί τα χνάρια του παλιού, ιστορικού ράλλυ ακρόπολις, με τα πληρώματα να διανύουν συνολικά… 2300 χιλιόμετρα μέσα σε επτά ημέρες. Τις επόμενες ημέρες οι αντίκες θα βρεθούν στην Πελοπόννησο, με την επιστροφή να γίνεται στην Αθήνα, στις 16 Ιουνίου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ μπορείτε να διαβάσετε στα «Ευρυτανικά Νέα» της Τετάρτης 13 Ιουνίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

17

2