Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

ev media-logo

"Πλημμυρίζει" από μοτοσικλέτες το Καρπενήσι, το τριήμερο 15-17 Ιουνίου. Συναυλίες, επιδείξεις, κυνήγι θησαυρού κ.α.

Περισσότερες από 500 μοτοσικλέτες και 1000 άνθρωποι αναμένεται να κατακλύσουν το Καρπενήσι το τριήμερο 15-17 Ιουνίου 2018, με αφορμή το 2ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας που θα διεξαχθεί επί ευρυτανικού εδάφους!mixanes-antamoma-arxeio1

Το πρόγραμμα που έχουν καταρτίσει οι διοργανωτές είναι πλούσιο και περιλαμβάνει μουσικές βραδιές, εντυπωσιακές επιδείξεις, καλλιστεία μηχανών και φυσικά εξορμήσεις στην ευρυτανική φύση. Οι οδηγοί θα διαμείνουν τόσο σε καταλύματα της περιοχής όσο και σε σκηνές. Θα συμμετάσχουν συνολικά 17 λέσχες μοτοσικλέτας από όλη την Ελλάδα. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι τα «Ευρυτανικά Νέα» και το www.evrytanika.gr.

Όσα θα γίνουν

Η άφιξη των αναβατών θα γίνεται σταδιακά από το απόγευμα της Παρασκευής (15/6). Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα γίνει στην πλατεία η εναρκτήρια ομιλία και θα ακολουθήσει συναυλία με τον Γιώργο Ζερβάκη.

Το πρωινό του Σαββάτου (16/6) ξεκινά με δύο ασφάλτινα εκδρομικά προς Προυσό και Δομνίστα και μια βατή χωμάτινη διαδρομή (γύρω από το Βελούχι). Θα υπάρξει και κυνήγι θησαυρού με έπαθλα αξίας 2500 ευρώ. Στις 18.30μμ οι μηχανές θα διέλθουν μέσω της πόλης του Καρπενησίου, ενώ το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την ροκ Τάνια Κικίδη και την Αθηνά Κοντοδήμα που θα κλείσει τη βραδιά με ελαφρολαικούς, παραδοσιακούς και ρεμπέτικους ήχους.

Το πρωί της Κυριακής (17/6) ο πολυπρωταθλητής Λευτέρης Πίππος θα παρουσιάσει σε μια επίδειξη trialστην πλατεία του Καρπενησίου το πως μια μοτοσυκλέτα μπορεί να κάνει πράγματα που κάποιοι από εμάς ούτε φανταζόμαστε ή τουλάχιστον προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποτε με… ποδήλατο.

Ας ελπίσουμε ότι ο καιρός θα αποτελέσει σύμμαχο στο μοτοσικλετικό 3ήμερο, έτσι ώστε όλοι, συμμετέχοντες και θεατές, να απολαύσουν την εμπειρία στο έπακρο! Σημειώνεται πως σε περίπτωση κακοκαιρίας, οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ

antamoma mixanes_programma