Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

ev media-logo

(ΧΑΡΤΗΣ) Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς λόγω του Ανταμώματος Μοτοσικλετιστών. Κλείνουν οι κεντρικοί δρόμοι στο Καρπενήσι

Η υπομονή και τα νεύρα των οδηγών του Καρπενησίου φαίνεται πως προσεχώς θα δοκιμαστούν, καθώς το 3ήμερο Αντάμωμα Μοτοσικλετιστών φέρνει, για κάποιες ώρες, κλείσιμο δρόμων, χώρων στάθμευσης και απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων από την Παρασκευή 15 έως και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2018. Όσοι χρειαστεί, το ανωτέρω διάστημα, να μετακινηθούν προς το κέντρο, θα πρέπει να γνωρίζουν πως η… αποστολή τους δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

xartis-dromoi-apokleismenoi-mixanes

Ο χάρτης των δρόμων (με κόκκινο χρώμα) που θα κλείσουν το τριήμερο 15-17/6


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Αποκλεισμένη ζώνη το κέντρο

Σήμερα, Πέμπτη 14/6, η Αστυνομική Δ/νση Ευρυτανίας έλαβε απόφαση για διακοπή κυκλοφορίας στους κεντρικούς δρόμους του Καρπενησίου για το τριήμερο 15-17 Ιουνίου. Πιο ειδικά, η απόφαση προβλέπει τη διακοπή της κυκλοφορίας παντός οχήματος κατά τις ώρες: 20.00 έως 02.00 της Παρασκευής 15/6, 11.00 έως 13.00 και 20.00 έως 02.00 του Σαββάτου 16/6 και 10.00 έως 16.00 της Κυριακής 17/06, στις ̟παρακάτω οδούς:

Ζηνοπούλου, από τον κόμβο στην είσοδο της πόλης (θέση Ρίζωμα), μέχρι την κεντρική πλατεία Καρπενησίου και τη συμβολή της με την οδό Εθν. Αντιστάσεως

Αθ. Καρπενησιώτη, από τη διασταύρωση με την οδό Αγ. Νικολάου Καρπενησιώτη μέχρι την κεντρική πλατεία

Κ. Αιτωλού, από τη συμβολή της με την οδό Σ. Τσιτσάρα μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αθ. Καρπενησιώτη

Το Α.Τ. Καρπενησίου, θα λάβει τα αναγκαία μέτρα με σκοπό «την αποφυγή κυκλοφοριακών  προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας, μέσω  παρακαμπτήριων οδών, με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης και τη διάθεση τροχονόμων σε επίκαιρα σημεία», σημειώνεται στη σχετική απόφαση.

Κλείνουν και τα πάρκινγκ

Την ίδια ώρα, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Καρπενησίου συνεδρίασε εκτάκτως την Τετάρτη 13 Ιουνίου και το 1ο θέμα είχε τίτλο: «Κυκλοφοριακή ρύθμιση στην πόλη μας στο πλαίσιο του 2ου Ανταμώματος φίλων Μοτοσυκλέτας», με εισηγήτρια την αντιδήμαρχο κα Γκαρίλα.

Η Επιτροπή αποφάσισε κατά πλειοψηφία να παραμείνουν κλειστά για το κοινό, τα τρία (3) πάρκιγκ στην οδό Ν.Τσιαμπούλα (πρώην ΚΤΕΛ) και τμήμα από το πάρκιγκ στην είσοδο της πόλης στη θέση "Ρίζωμα", από την Παρασκευή 15 Ιουνίου και ώρα 14.00 έως την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00.