Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Μεγάλη πέτρα έπεσε σε αυτοκίνητο στα Διπόταμα και τραυμάτισε 58χρονη γυναίκα συνοδηγό - Μεταφέρθηκε στη Λαμία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από τα Διπόταμα Ευρυτανίας. Γυναίκα που επέβαινε ως συνοδηγός σε αγροτικό αυτοκίνητο, τραυματίστηκε από πέτρα που κύλησε από ψηλά και χτύπησε το όχημα στα πλάγια.1

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 11.00 το πρωί. Αγροτικό όχημα με κατεύθυνση από το Καρπενήσι προς το Αγρίνιο, χτυπήθηκε από μεγάλη, κοφτερή πέτρα λίγο μετά τη γέφυρα στα Διπόταμα (πριν το Μοναστήρι), ενώ κινούνταν σε ανηφορικό δρόμο.

Η πέτρα κύλησε από το πρανές με δύναμη και χτύπησε το αυτοκίνητο στο ύψος της συνοδηγού, στη θέση της οποίας κάθονταν μια γυναίκα ηλικίας 58 ετών. Η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε από την πέτρα στον θώρακα, ενώ θραύσματα από τα τζάμια την τραυμάτισαν ελαφρά στο πρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

2

Στο σημείο σταμάτησαν διερχόμενοι οδηγοί, που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ Καρπενησίου και την Αστυνομία. Ασθενοφόρο την παρέλαβε και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, έτσι ώστε να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία.

3

4

5

9

10

27