Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Μια όμορφη γιορτή αποφοίτησης. Εκδήλωση προς τιμήν των αποφοίτων ΓΕΛ Καρπενησίου 2017-18 (ΦΩΤΟ)

Ήταν όλοι εκεί: μαθητές - απόφοιτοι της Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου, εκπαιδευτικοί του σχολείου και γονείς. Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (22 Ιουνίου), σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν των αποφοίτων του ΓΕΛ Καρπενησίου για το σχολικό έτος 2017-18, μια γιορτή αποχαιρετισμού για τα παιδιά που ήδη ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη ζωή τους, την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.1

Την ιδέα και ευθύνη της διοργάνωσης όλης της εκδήλωσης είχε η εκπαιδευτικός κα Βασιλική Σταμάτη, με τη σημαντική βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ.

Καπέλα… στον αέρα

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, δόθηκαν στους απόφοιτους τα απολυτήρια Λυκείου και πολλά αναμνηστικά δώρα, τόσο από το σχολείο όσο και από τον Σύλλογο Γονέων. Ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν οι απόφοιτοι πέταξαν τα καπέλα τους ψηλά στον αέρα -στα πρότυπα τελετών αποφοίτησης Πανεπιστημίων. Τα καπέλα αποφοίτησης ήταν το αναμνηστικό δώρο του Συλλόγου Γονέων.

Η κεντρική ομιλία ανήκε στην κα Σταμάτη, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Διευθυντής του σχολείου κ. Μελίγγας Κωνσταντίνος, ο Υποδιευθυντής κ. Σπύρος Μπουλάκος, η γραμματέας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κα Νατάσα Παντέρα και ο μαθητής - πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου Μιχάλης Νάτσης. Η καθηγήτρια Φανή Πολλάκη διάβασε ένα ποίημα που η ίδια έγραψε προς τιμήν των παιδιών. Οι διοργανωτές εκφράζουν ευχαριστίες στους Στέλιο Κοντοκώστα & Σπύρο Τσιούρη, για την κάλυψη της εκδήλωσης.

(αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση που κυκλοφορεί)2

3

4

9

10

5

6

7

8

(ΦΩΤΟ. Σπύρος Τσιούρης)