Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

(Upd) ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ ΘΡΗΝΟΣ. Νεκρά δύο νέα παλικάρια σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα με μηχανές στο Καρπενήσι

ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΘΡΗΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ

Δύο νέοι άνθρωποι νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη το βράδυ (λίγο μετά τις 23.00) της Κυριακής, 1 Ιουλίου, στο Καρπενήσι, με την εμπλοκή δύο μηχανών μεγάλου κυβισμού. Τη ζωή τους στην άσφαλτο έχασαν δύο νέα παιδιά, ηλικίας 21 και 30 ετών, που ζούσαν μόνιμα στο Μεγάλο Χωριό και το Καρπενήσι, αντίστοιχα.

1

Υπό συνθήκες που διερευνώνται, οι δύο μοτοσικλέτες συγκρούστηκαν μετωπικά λίγα μέτρα πιο κάτω από την εκκλησία των Ευρυτάνων Αγίων. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που μετέφεραν τους δύο οδηγούς σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Καρπενησίου.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τα δύο νέα παιδιά δεν τα κατάφεραν και υπέκυψαν στα τραύματά τους. Η είδηση διαδόθηκε γρήγορα και βύθισε στο πένθος το Καρπενήσι, το Μεγάλο Χωριό και την Ευρυτανία ολόκληρη. Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Νοσοκομείο.

Πρόκειται για ένα από τα πλέον τραγικά τροχαία δυστυχήματα των τελευταίων -αρκετών- ετών στον νομό μας.

Τα Ευρυτανικά ΝΕΑ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις δύο οικογένειες των θυμάτων. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει…

2

2

2

2