Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019

ev media-logo

Αύγουστος πολιτισμού στη Βράχα Ευρυτανίας. Το πρόγραμμα των θερινών εκδηλώσεων

Πλούσιο πολιτιστικά και ψυχαγωγικά θα είναι και φέτος το καλοκαίρι στη Βράχα Ευρυτανίας, καθώς ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Βράχας Ευρυτανίας «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος», με τη συμμετοχή-συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεολαίας Βράχας και της Θεατρικής Ομάδας «Σκηνοβάτες», θα πραγματοποιήσει μια σειρά από εκδηλώσεις και δρώμενα.braxa-kalokairi-2018-afisa

 

Αρχικά, από την 1η έως τις 15 Αυγούστου θα λειτουργήσει, στο Πολιτιστικό Κέντρο Βράχας (ΠΚΒ), έκθεση ζωγραφικής της λαϊκής ζωγράφου Σοφίας Τσέλου. Στις 6/8 θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο Μοναστήρι Βράχας, ενώ την επομένη (7/8, ώρα 11.00πμ) θα διεξαχθεί Κυνήγι Θησαυρού με τίτλο «Οι καλοί και οι κακοί πειρατές» (στο ΠΚΒ).

Στις 8/8 σειρά έχει η εκδήλωση «Τα Ψηλά Βουνά» (11.00, ΠΚΒ) και στις 9/8 (11.00, ΠΚΒ) θα προβληθούν παιδικές ταινίες. Στις 10 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Η Βράχα θυμάται… και αφηγείται» (ώρα 19.30, ΠΚΒ). Το ίδιο βράδυ θα λάβει χώρα το πάρτι του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεολαίας.

Στις 11/8 θα ανέβει από τους Σκηνοβάτες το θεατρικό έργο «Σήμερα γάμος γίνεται» και στις 12/8 το κοινό θα απολαύσει μουσική βραδιά - αντάμωμα. Παραμονή 15Αύγουστου (14/8, ώρα 11.00) θα διεξαχθεί η Γ.Σ και οι αρχαιρεσίες του συλλόγου, ενώ το απόγευμα θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός στον ΙΝ Παναγίας και θα αποδοθούν ύμνοι από την εκκλησιαστική χορωδία Βράχας. Ανήμερα της Παναγίας θα τελεστεί Θεία Λειτουργία.