Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

ev media-logo

Έργα υποδομής στα χωριά της Ποταμιάς. 40.000€ για δρόμους, τοιχία, όμβρια σε Δερμάτι, Καρίτσα, Χελιδόνα & Μικρό Χωριό

Το ποσό των 40.000 ευρώ θα διαθέσει ο δήμος Καρπενησίου για δύο έργα στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Ποταμιάς. Πρόκειται για την «Εσωτερική οδοποιία Τ.Κ. Δερματίου, Καρίτσας και Χελιδόνας» προϋπολογισμού 24.000 ευρώ και τη «Βελτίωση υποδομών Τ.Κ. Μικρού Χωριού», ύψους 16.00 ευρώ.palio-mikro-xorio1

Το πρώτο έργο, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων κατασκευή τσιμεντόστρωσης δίπλα από την είσοδο του δημοτικού σχολείου Δερματίου, κατασκευή πέτρινων τοίχων στην περιοχή του Σχολείου-Εκκλησίας, παρεμβάσεις στο WC που υπάρχει κάτω από το Δημοτικό Κατάστημα, κατασκευή κιβωτοειδούς οχετού και τοιχίου στη Χελιδόνα κ.λπ.

Στο δεύτερο έργο αναμένεται να γίνει τσιμεντόστρωση και σύστημα όδευσης των όμβρων υδάτων στο παρκινγκ στη θέση «Ρίζωμα», εργασίες για τη σωστή όδευση των όμβριων υδάτων πάνω από την πλατεία του Παλαιού Μικρού Χωριού κ.ο.κ.

Οι διαγωνισμοί και για τα δύο έργα έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018, στις 10.00 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Οικονομική προσφορά κ.λπ.) από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Καρπενησίου (Ύδρας 6- Καρπενήσι) μέχρι τις 23/7, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στον αρμόδιο υπάλληλο, κ. Αντώνη Λάππα, στο τηλέφωνο 22373-50080.