Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

ev media-logo

ΔΙΕΚ Καρπενησίου: Δύο νέες, ενδιαφέρουσες ειδικότητες από το ερχόμενο εξάμηνο: Τεχνικός Μελισσοκομίας & Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου

Δύο νέες ειδικότητες θα έχουν στη διάθεσή τους από το φθινόπωρο οι υποψήφιοι σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Καρπενησίου, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της Μαθητικής Εστίας.iek-karpenisi-pinakida1

Πρόκειται για τις ειδικότητες: 1. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ και 2. ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ-ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ, που αναμένεται να ξεκινήσουν από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά, αφού το σχετικό αίτημα της διοίκησης του ΔΙΕΚ εγκρίθηκε. 

Ήδη, μάλιστα, βρίσκεται σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων από υποψήφιους εκπαιδευτές για την κάλυψη των αναγκών κατάρτισης των ΔΙΕΚ Χειμερινού εξαμήνου 2018 Β και Εαρινού Εξαμήνου 2019 Α. Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων διαρκεί έως τις 24/08/2018 (ώρα 15:00), στην ιστοσελίδα https://mis.inedivim.gr. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι ηλεκτρονικές αιτήσεις των υποψήφιων σπουδαστών θα αρχίσουν μέσα στον Σεπτέμβριο.

Να σημειωθεί πως κανονικά θα συνεχιστεί στο ΔΙΕΚ Καρπενησίου η ειδικότητα «Τεχνικός μαγειρικής τέχνης-αρχιμαγειρας (chef)».