Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Συναυλία για καλό σκοπό, σήμερα (20/8) στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων, με τον ανερχόμενο Βασίλη Ράλλη - Οργανώνεται από τον «Αγώνα Ζωής»

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, τα «Ευρυτανικά Νέα» είχαν δημοσιεύσει ρεπορτάζ για την πρόθεση του Συλλόγου Εθελοντών ν. Ευρυτανίας κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών «Αγώνας Ζωής» να φτιάξει ένα σπιτικό στην Αθήνα, έναν χώρο φιλοξενίας για τους απανταχού Ευρυτάνες καρκινοπαθείς που ταξιδεύουν σε τακτική βάση στην πρωτεύουσα για τη θεραπεία τους.rallis vasilis_agonas_zois

Προς την κατεύθυνση αυτή, ο σύλλογος διοργανώνει σήμερα συναυλία για την οικονομική ενίσχυση του εγχειρήματος: τη Δευτέρα 20 Αυγούστου και ώρα 21.00 το βράδυ, στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων, θα εμφανιστεί ο ταλαντούχος τραγουδοποιός-τραγουδιστής Βασίλης Ράλλης, συνοδεία αρκετών μουσικών. Η είσοδος κοστίζει τρία (3) ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για το σπίτι φιλοξενίας στην Αθήνα· εξάλλου, «και το λίγο... είναι πολύ», όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου. Επίσης, το ίδιο βράδυ θα πωλούνται αναψυκτικά, μπίρες και χοτ-ντογκ.

«Η εκδήλωση αυτή είναι αφιερωμένη στη μνήμη της φίλης του Συλλόγου "Αγώνας Ζωής", Ελένης Κονιαβίτη-Γεωργαλή, η οποία έφυγε από κοντά μας στις 06/08/2018 σε μικρή ηλικία έχοντας δώσει τον δικό της αγώνα για ζωή και έχοντας δείξει την υποστήριξή της προς τον Σύλλογό μας μέχρι το τέλος...», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

agonas zois_sinaulia_afisa

Ποιος είναι

Ο Βασίλης Ράλλης έχει κυκλοφορήσει έως σήμερα τέσσερα single και δύο δίσκους (Ανησυχία, αταξία και Ανασφάλεια, 2016, Πρώτη μέρα του χρόνου, 2018), όπου στο δεύτερο συμμετείχαν γνωστοί καλλιτέχνες όπως οι: Ψαραντώνης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Κος Κ, Frank (PanxRomana). Στο ενεργητικό του έχει live εμφανίσεις σε μεγάλες σκηνές αλλά και πολλά φεστιβάλ και χώρους σε όλη την Ελλάδα. Έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς και γνωστούς καλλιτέχνες όπως οι: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Βασίλης Σκουλάς, Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, Φίλιππος Πλιάτσικας, Δημήτρης Μητσοτάκης (Ενδελέχεια),Απόστολος Ρίζος, Χατζηφραγκέτα, Β.DFoxmoor (ActiveMember),Baildsa, Mάρθα Φριτζήλα, Μανώλης Φάμελλος, Μάρκος Κούμαρης (LocoMondo), McYinka κ.α.

Μόλις πρόσφατα συμμετείχε στο νέο τραγούδι του Λ. Μπαλάφα «Θέλω να χτίσω ένα σπιτάκι», σε ποίηση του Κωστή Παλαμά. Στο παρακάτω, πρώτο βίντεο εμφανίζεται στο 01:20.