Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Η Μελίνα Ασλανίδου γέμισε την πλατεία Καρπενησίου, στη συναυλία του καλοκαιριού. Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τη χθεσινή βραδιά

Ανήμερα της Προυσιώτισσας, το βράδυ της Πέμπτης, 23 Αυγούστου 2018, πραγματοποιήθηκε η μεγάλη, ανοικτή συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για τις 16/8 ωστόσο αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας.1

Η γνωστή ερμηνεύτρια, που αποτέλεσε την επιλογή των υπευθύνων του Δήμου και της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ για το φετινό καλοκαίρι, εμφανίστηκε στη σκηνή λίγα λεπτά πριν τις 22.00.

Eίχε προηγηθεί χαιρετισμός από τον δήμαρχο κ. Νίκο Σουλιώτη, ο οποίος προέβη σε απολογισμό των φετινών «Γιορτών Δάσους 2018» και ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή των εκδηλώσεων σε Καρπενήσι και χωριά, προτού δώσει τη σκυτάλη στη Μελίνα Ασλανίδου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευσε κομμάτια από την πολύχρονη πορεία της, αλλά και τραγούδια - σταθμούς σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών, σε ύφος ποπ, λαϊκό, έντεχνο και αργότερα παραδοσιακό, ανεβάζοντας το κέφι του κοινού -που είχε από νωρίς γεμίσει τα καταστήματα της πλατείας, ενώ το αδιαχώρητο επικρατούσε και μπροστά από τη σκηνή. Η συναυλία διήρκησε 2 ώρες και 15 λεπτά, με τα τελευταία τραγούδια να ακούγονται γύρω στις δώδεκα τα μεσάνυχτα.

Τα «Ευρυτανικά ΝΕΑ» βρέθηκαν στη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου και σας μεταφέρουν το κλίμα μέσα από ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

2

10

3

4

5

6

8

7

9