Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

ev media-logo

Δήλωση προέδρου ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ευρυτανίας Δημήτρη Κολοκύθα για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας ν. Ευρυτανίας κ. Δημήτρης Κολοκύθας μιλά στα "Ευρυτανικά Νέα" και σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου, συγχαίρει τον νέο βουλευτή Ευρυτανίας κ. Κώστα Κοντογεώργο για την εκλογή του, ενώ αναφέρεται στη διάσπαση της κεντροδεξιάς, αλλά και στην επόμενη μέρα

kolokithas 489

"Στον Κώστα Κοντογεώργο, να του ευχηθώ καλή επιτυχία και συνάμα να ευχαριστήσω και τους έτερους συνυποψηφίους, τον κ. Χρήστο Αρμάγο και τον κ. Φώτη Κουλαρμάνη, που πραγματικά, με περίσσευμα ψυχής, έκαναν έναν ωραίο, καθαρό και τίμιο αγώνα", τόνισε.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα αναφέρει: "... καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Ευρυτάνες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και όσους, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία και εκλέξαμε βουλευτή Ευρυτανίας τον Κώστα Κοντογεώργο. Η επόμενη ημέρα είναι δύσκολη. Τα προβλήματα μάς περιμένουν, αλλά όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε για το καλό του τόπου μας.

Διαχρονικά -θέλω να επαναλάβω- η Νέα Δημοκρατία έχει προσφέρει στην Ευρυτανία. Βέβαια, δεν έχουν επιλυθεί τα προβλήματα, τα οποία "τρέχουν" καθημερινά. Εμείς τιμούμε την εμπιστοσύνη των Ευρυτάνων και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ανταποκριθούμε στα νέα δεδομένα".

Σε ερώτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα της ΔΗ.ΣΥ. στην Ευρυτανία, δεδομένου ότι ήταν σαρξ εκ της σαρκός της Νέας Δημοκρατίας, σχολίασε πως "... δεν έχω να κάνω κανένα ιδιαίτερο σχόλιο. Τα αποτελέσματα πλέον είναι ξεκάθαρα και κατατάσσουν το κόμμα της κας Μπακογιάννη εκεί που το κατατάσσουν. Ας προβληματιστούν για την περαιτέρω πορεία, μόνοι τους", ενώ στο αν υπάρχει περίπτωση επανένωσης της κεντροδεξιάς στην Ελλάδα επεσήμανε ότι "... δεν μπορώ να πω εγώ τι θα γίνει στο μέλλον.

Ξέρω, όμως, ότι η Νέα Δημοκρατία, παρ’ όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, λόγω και της αναγκαστικής συμμετοχής της στην κυβέρνηση ειδικού σκοπού, παραμένει ένας βασικός κορμός του πολιτικού συστήματος και πιστεύω ότι θα δώσει ό,τι μπορεί για το καλό του τόπου και θα βάλει πάνω απ’ όλα όχι το κομματικό, αλλά το εθνικό συμφέρον".