Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

ev media-logo

Δήλωση της γενικής γραμματέως του ΠΑΣΟΚ Ευρυτανίας Βέτας Καρφή για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ευρυτανία

Στα "Ευρυτανικά Νέα" μίλησε και η γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ευρυτανίας κα Βέτα Καρφή, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα και την ήττα του ΠΑΣΟΚ, που, όπως αναφέρει, εισέπραξε όλη τη δυσαρέσκεια του κόσμου, παρ’ όλο που πάλεψε μόνο του για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση.

beta karfi

Ταυτόχρονα, θεωρεί δύσκολο να σχηματιστεί κυβέρνηση και προέβλεψε νέα προσφυγή στις κάλπες.

Σχολιάζοντας τη μεγάλη ήττα του ΠΑΣΟΚ σε όλη τη χώρα, τόνισε πως "... το ΠΑΣΟΚ ήταν το κόμμα που μόνο του διαχειρίστηκε την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και το πρόβλημα των δημόσιων οικονομικών της χώρας. Χωρίς καμία άλλη βοήθεια. Έτσι έπρεπε να πάρει και μέτρα σκληρά, τα οποία βάρυναν τον Ελληνικό λαό, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το συγκεκριμένο εκλογικό αποτέλεσμα".

Όσον αφορά την έδρα της Ευρυτανίας που έχασε το κόμμα, είπε ότι "... η Ευρυτανία δεν είναι αποκομμένη από την υπόλοιπη Ελλάδα. Αν δείτε και τη δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρυτανία, αυτή έχει πολλαπλασιαστεί. Δεν είναι, δηλαδή, ξεχωριστό κομμάτι της Ελλάδας ο νομός μας και συνεπώς το τοπικό εκλογικό αποτέλεσμα είναι σε αναλογία με το γενικότερο κλίμα που διαμορφώθηκε στην υπόλοιπη χώρα".

Για τον νέο βουλευτή Ευρυτανίας κ. Κώστα Κοντογεώργο, είπε: "... εύχομαι το καλύτερο γι’ αυτόν. Ωστόσο, αν θέλετε τη γνώμη μου, νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο, δυστυχώς, με τα σημερινά δεδομένα, να σχηματιστεί κυβέρνηση και ίσως οδηγηθούμε σε νέα εκλογική μάχη. Μακάρι να διαψευστώ, αλλά βλέπω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να σχηματιστεί κυβέρνηση. Θεωρώ, όμως, ότι πρέπει τα κόμματα να κινηθούν με σύνεση και πρώτα απ’ όλα να σκεφτούν το καλό της χώρας".