Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

ev media-logo

ΕΦΚΑ: Αναζητά κτήριο στο Καρπενήσι για τη στέγαση των υπηρεσιών της Τοπικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας

Ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) προκηρύσσει διαγωνισμό για τη μίσθωση κτηρίου στο Καρπενήσι, με σκοπό τη στέγαση των υπηρεσιών της Τοπικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας.efka-logo1

 

Σύμφωνα με την προκήρυξη, περίληψη της οποίας δημοσιεύεται σε επόμενη σελίδα της εφημερίδας, το ακίνητο θα πρέπει να έχει συνολική επιφάνεια χώρων 515 τ.μ. περίπου, εκ των οποίων τα 380 τ.μ. θα χρησιμοποιηθούν ως χώροι κύριας χρήσης, ενώ τα 135 τ.μ. για χρήση αρχείων, ενώ σημειώνεται ότι μπορούν να βρίσκονται και σε υπόγειο.

Ανώτατο όριο αιτούμενου μηνιαίου μισθώματος για τους χώρους κυρίας χρήσης ορίζεται το ποσό των 4 ευρώ ανά τ.μ. και για τους χώρους του αρχείου 1 ευρώ/τ.μ.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 11 Οκτωβρίου 2018, και ώρα 11:00 το πρωί, στα γραφεία του τοπικού υποκαταστήματος μισθωτών Ευρυτανίας του ΕΦΚΑ, οδός Μελ. Μερκούρη & Γερανίου 6.

Για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 22370-89205, καθώς και να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr.