Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020

ev media-logo

Η ώρα των Ευρυτάνων μαχητών. Σήμερα (19/9) αγωνίζονται οι αθλητές του Α.Σ Ευρυτανίας - Σημαιοφόρος η «παγκόσμια» Σεμέλη Ζαρμακούπη

Σε εξέλιξη βρίσκεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα Κικ Μπόξινγκ της WAKO στην Ιταλία (Βενετία), εκεί όπου δυναμικό 'παρών' με έξι αθλητές/τριες δίνει ο Α.Σ Ευρυτανίας, των προπονητών Νίκου και Σταύρου Ζαρμακούπη.

zarmakoupi-italia-kolaz2

Χθες, Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, η Σεμέλη Ζαρμακούπη είχε την ύψιστη τιμή να είναι η σημαιοφόρος της Εθνικής Ελλάδας κατά την τελετή υποδοχής των αποστολών απ’ όλο κόσμο.

Την ίδια ημέρα, η Ειρήνη Σταϊκούρα κατάφερε να επικρατήσει επί της Ουγγαρέζας αντιπάλου της και συνεχίζει με υψηλές βλέψεις στη διοργάνωση.

Το αγωνιστικό ενδιαφέρον για τα Ευρυτανόπουλα αρχίζει σήμερα, Τετάρτη 19/9, καθώς στη μάχη ρίχνονται όλοι οι αθλητές της αποστολής από το Καρπενήσι. Μεταξύ αυτών, η χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2016 και ασημένια πανευρωπαϊκή του 2017, Ζαρμακούπη Σεμέλη, που θα αγωνιστεί φέτος για πρώτη φορά στην κατηγορία -50 κιλά Junior  L/C & K.L -και παρότι είχε μια δύσκολη κλήρωση ευελπιστεί να φθάσει και φέτος ψηλά.

Θα αγωνιστούν, επίσης, οι αθλητές/τριες: Αρωνιάδα Κων/να (-50 κιλά K.L.), Βίγλη Λαμπριάννα (-60κιλά L/C.K/L), Δροσίνη Αλεξάνδρα (-55 Κιλά J L/C), Ντρίβας Θανάσης (-57 κιλά J K/L), ενώ το δεύτερο αγώνα της θα δώσει η Ειρ. Σταϊκούρα (-55 κιλά L/C).

Κάθε νίκη επί των αντιπάλων τους θα δίνει στους Ευρυτάνες αθλητές το εισιτήριο για τον επόμενο αγώνα, με στόχο τα τελικά της κατηγορίας τους.