Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Πέθανε ο Πάνος Παπαδημητρίου, συνταξιούχος καθηγητής, επί χρόνια παράγοντας της ΕΠΣ & πρόεδρος του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 68 ετών, ο Πάνος Παπαδημητρίου, συνταξιούχος καθηγητής, επί σειρά χρόνων παράγοντας της τοπικής ποδοσφαιρικής ένωσης (ΕΠΣ Ευρυτανίας) καθώς και πρόεδρος του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Καρπενησίου, σωματείο που πρωτοστάτησε (μαζί με τους ομογενείς των ΗΠΑ) στην ίδρυση και λειτουργία του Γηροκομείου Καρπενησίου.

papadimitriou-0

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 (12.00μμ), στον Ι.Ν Ευρυτάνων Αγίων.

Μεταξύ άλλων, ο Πάνος Παπαδημητρίου ήταν ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος Ευρυτανίας και είχε διατελέσει επί χρόνια πρόεδρος στον ΕΟΣ Καρπενησίου.

Το ΕΔΣΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

"Δυστυχώς ένα ακόμα ιδρυτικό μέλος της ομάδας μας έφυγε σήμερα για την «γειτονιά των αγγέλων». 

Φίλε Πάνο καλό ταξίδι και καλή ανάπαυση!!! 
Θα σε θυμόμαστε πάντα.".

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣ Ευρυτανίας, αναφέρονται τα εξής:

"Η ΕΠΣ Ευρυτανίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και τη βαθύτατη θλίψη για το χαμό του φίλου και μέλους της Παναγιώτη Παπαδημητρίου.

Σύσσωμη η εκτελεστική επιτροπή θα παραβρεθεί αύριο στη νεκρώσιμη ακολουθία που θα γίνει στις 12 στον Ιερό Ναό Αγίων Ευρυτάνων, ενώ θα προβεί και στην κατάθεση στεφάνου. Τέλος προς ένδειξη πένθους αναβάλλεται το αυριανό διοικητικό συμβούλιο.".