Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Δομνίστας

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Δομνίστας, ύστερα από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στα μέσα Αυγούστου. Στη θέση της προέδρου διατηρήθηκε η κα Ευαγγελία Νταλιάνη, ωστόσο στη σύνθεση του ΔΣ υπήρξε… «αέρας» ανανέωσης.domnista-giorti-tsipourou-kosmos1

Το νέο ΔΣ έχει ως εξής: Πρόεδρος η Ευαγγελία Νταλιάνη, Αντιπρόεδρος η Μαρία Σάρρα, Γραμματέας ο Κώστας Τσιάμης, Ταμίας η Σούλα Μαυρίκα-Σταμάτη και Μέλος η Σμαράγδα (Μάρα) Σιακαβέλα (θα αναλάβει ως Ταμίας την 1/8/2019 και αντίστοιχα η κα Σούλα Μαυρίκα-Σταμάτη ως μέλος).

«Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί τα απερχόμενα μέλη του Έφη Γρηγοροπούλου, Στάθη Τριάντη και Θανάση Παναγοδήμο για την άριστη συνεργασία, την προσφορά τους στον Σύλλογό μας και καλωσορίζει τα νέα μέλη του Μαρία Σάρρα, Σμαράγδα Σιακαβέλα και Κώστα Τσιάμη. Διαβεβαιώνουμε τους απανταχού συγχωριανούς μας ότι θα συνεχίσουμε στα χνάρια που χαράξαμε της ενότητας, της σύμπνοιας, της συνεργασίας και της προσφοράς», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Φιλοπρόοδου.