Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019

ev media-logo

Δήλωση Κώστα Μπακόλα, υποψήφιου βουλευτή με τους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" για τις εκλογές της 6ης Μαΐου

Σε ανακοίνωσή του, ο υποψήφιος βουλευτής και πρώτος σε ψήφους των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" στην Ευρυτανία, κ. Κώστας Μπακόλας, αναφέρει:

mpakolas aneksartitoi

"Ξεκίνησα από χωριό σε χωριό, από πλατεία σε πλατεία, να μιλώ με τους συντοπίτες μου, ένα λαό πληγωμένο, θυμωμένο, εξοργισμένο από την οικονομική εξαθλίωση, την αδιαφορία και την εγκατάλειψη του ομορφότερου και σπουδαιότερου τόπου, της Ευρυτανίας μας. Πατριώτες μου, υπόσχομαι ότι ο αγώνας του κινήματός μας, "Ανεξάρτητοι Έλληνες", έχει μόλις αρχίσει και σύντομα, πολύ σύντομα, θα πολλαπλασιάσουμε τη φωνή μας στην Ευρυτανία μας.

Ευχαριστώ από καρδιάς και τους συνυποψηφίους του συνδυασμού μας και τον Πάνο Καμμένο για την υποστήριξή του και την πίστη του στην Ευρυτανική ψυχή.

Ας μετατρέψουμε τώρα την οργή, το θυμό και την ψυχή μας σε ποτάμι δημιουργίας και ανάπτυξης για την Ευρυτανία και πάνω απ’ όλα για να πάρουμε πίσω αυτά που ως έθνος και περήφανος λαός μας στέρησαν. Την Ελλάδα μας. Είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Ευρυτάνες, είμαστε ελεύθεροι, είμαστε Έλληνες. Σας ευχαριστώ από καρδιάς".