Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

ev media-logo

Ποιοι έπιασαν δουλειά στο Νοσοκομείο Καρπενησίου. Έγιναν έξι (6) προσλήψεις επικουρικού προσωπικού σε διάφορες ειδικότητες

Ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, με την πρόσληψη προσωπικού έξι (6) ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων και διάρκεια συμβάσεων τα δύο (2) έτη. Την περασμένη εβδομάδα, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καρπενησίου κ. Σταύρος Κουταλιανός υπέγραψε συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου σε θέσεις επικουρικού προσωπικού για έξι νεοπροσληφθέντες.nosokomeio-proaulio11

Το χρονικό διάστημα που θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους ανέρχεται σε δύο χρόνια (έως 26-10-2020).

Πλέον, τα νοσοκομεία μπορούν να προσλαμβάνουν επικουρικό προσωπικό όλων των κατηγοριών και κλάδων για την κάλυψη των επιτακτικών τους αναγκών, ανεξάρτητα από την ύπαρξη κενών οργανικών θέσεων.

Για τον λόγο αυτό, τους προηγούμενους μήνες καταρτίστηκαν ηλεκτρονικοί κατάλογοι προσωπικού, απ’ όπου και έγιναν οι συγκεκριμένες προσλήψεις. Οι υποψήφιοι κατατάσσονται στους παραπάνω καταλόγους με κριτήρια και μοριοδότηση ανάλογη με αυτή του ΑΣΕΠ. Στόχος η έγκαιρη κάλυψη αναγκών των δομών σε νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό.

Ποιοι έπιασαν δουλειά

Προσελήφθησαν για δύο έτη, ως επικουρικό προσωπικό στο Γ. Νοσοκομείο Καρπενησίου οι: Κουρτέλη Σουσάνα του Φιλίππου, με ειδικότητα ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών, Φλωράκη Άννα του Κων/νου, με ειδικότητα ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, Ντάλλα Μαρία του Γεωργίου, με ειδικότητα ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών, Κόπανος Δημήτριος του Διονυσίου, με ειδικότητα ΤΕ Πληροφορικής, Γερονίκος Γεώργιος του Δημητρίου, με ειδικότητα ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας Και Πρόνοιας, και Αναγνωστόπουλος Λάμπρος του Αθανασίου, με ειδικότητα ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας Και Πρόνοιας.

Και άλλοι δέκα προσεχώς

Εξάλλου, όπως έγραφαν τα «Ευρυτανικά Νέα», το Δ.Σ του νοσοκομείου Καρπενησίου έλαβε πρόσφατα ομόφωνη απόφαση για την έκδοση προκήρυξης δέκα θέσεων στους τομείς καθαριότητας και φύλαξης του νοσοκομείου, επίσης με σύμβαση για δύο χρόνια.

Σύμφωνα με την απόφαση του Νοσοκομείου, πρόκειται να εκδοθεί σύντομα η προκήρυξη (ΣΟΧ 1/2018) για τη σύναψη: Επτά (7) συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου πεντάωρης απασχόλησης, ΥΕ Προσωπικού καθαριότητας, μίας (1) σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου οκτάωρης απασχόλησης ΥΕ Προσωπικό καθαριότητας - Πλυντών/τριών ρυπαρού ιματισμού και δύο (2) συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου οκτάωρης απασχόλησης ΔΕ Προσωπικού Ασφάλειας.