Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019

ev media-logo

Χριστούγεννα στο Καρπενήσι με Γιώτα Νέγκα και Κώστα Μαρτάκη. Στις 9 Δεκεμβρίου το άναμμα του δέντρου, όσα θα γίνουν

Καταρτίστηκε το πρόγραμμα των «Γιορτών Χειμώνα 2018-19», που διοργανώνει ο δήμος Καρπενησίου και η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ. Η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία, εκεί όπου θα τραγουδήσει ο Κώστας Μαρτάκης.xmas karpen_negka_matakis

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η εμφάνιση της Γιώτας Νέγκα, την Πέμπτη 27/12, στο Συνεδριακό Κέντρο, ενώ θα γίνουν και φέτος οι καθιερωμένες βραβεύσεις («Πνεύμα Χριστουγέννων»), τα Φαναράκια, στριτ πάρτι κ.α. Μέσα στις γιορτές ο δήμος θα εγκαινιάσει το Μουσείο Βουνού και την παιδική χαρά στο παλαιό ΚΤΕΛ.

Αναλυτικά, οι εκδηλώσεις έχουν ως εξής, όπως τις ανακοίνωσε ο δήμος Καρπενησίου:

«Ξεκινούν οι Γιορτές Χειμώνα 2018-19. Ανάβουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου διασκεδάζοντας και χορεύοντας στους ρυθμούς του Κώστα Μαρτάκη.

Από τις μεγάλες εκδηλώσεις του Δήμου Καρπενησίου και θεσμό πλέον αποτελεί το Πνεύμα των Χριστουγέννων, μια βραδιά βράβευσης της προσπάθειας και της προσφοράς μικρών και μεγάλων. Φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο.

Παραμονή Χριστουγέννων ανάβουμε το φαναράκι μας, κάνουμε την ευχή μας και την αφήνουμε να πετάξει ψηλά. Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου ώρα 19:30.

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 ταξιδεύουμε όλοι μαζί με την χαρισματική φωνή της Γιώτας Νέγκα, η οποία με την αυθεντική της ερμηνευτική δεινότητα βάζει τη δική της προσωπική σφραγίδα σε μια μοναδική βραδιά. Συνεδριακό Κέντρο ώρα 21:00.

Streer Parties: Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018  & Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019. Με πολλή μουσική και κέφι.

Εγκαινιάζουμε το πρώτο Μουσείο Βουνού στην Ελλάδα: Τετάρτη 26 το Μουσείο Βουνού ( πρώην  ΔΕΥΑΚ) και ώρα 19:00.

Εγκαινιάζουμε τον Στεγασμένο Παιδικό Πολυχώρο ( Παλαιό ΚΤΕΛ) με χριστουγεννιάτικο πάρτυ, πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους. Κυριακή 30 Δεκεμβρίου ώρα 11:00.».