Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Με καρουζέλ στη μέση της πλατείας αντί για χριστουγεννιάτικο δέντρο τα Χριστούγεννα στο Καρπενήσι. Την Κυριακή (9/12) η έναρξη των εκδηλώσεων στην πλατεία

Στην τελική ευθεία για την έναρξη των «Γιορτών Χειμώνα», των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, βρίσκεται ο δήμος Καρπενησίου και η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ.karpenisi dentro18

Την προσεχή Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018, και ώρα 19.00 το απόγευμα, θα ανοίξει η αυλαία των γιορτών με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία. Φέτος, στο μέσο της πλατείας θα εγκατασταθεί Καρουζέλ (αναμένεται να τοποθετηθεί το Σάββατο 8/12) και έτσι το άναμμα θα αφορά το δέντρο στα αριστερά του μνημείου του Μ. Μπότσαρη (φωτο επάνω).

Μετά την αντίστροφη μέτρηση και τη φωταγώγηση του δέντρου, στη σκηνή θα ανέβει και θα τραγουδήσει ο Κώστας Μαρτάκης, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου θα γεμίσει τη βραδιά με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Όπως κάθε χρόνο, θα λειτουργήσει παζάρι αγάπης με χειροποίητες κατασκευές από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ανεμώνη», ενώ τον δικό τους πάγκο θα έχουν μαθητές. Ο δήμος θα προσφέρει πολύχρωμες μπάλες, στις οποίες μικροί και μεγάλοι θα γράψουν ευχές και θα στολίσουν με αυτές τα ελατάκια της πλατείας.

Θυμίζουμε ότι η κεντρική χριστουγεννιάτικη συναυλία θα γίνει με τη Γιώτα Νέγκα, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο (21.00).