Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Και δεύτερο θύμα από το τροχαίο που είχε συμβεί στην Παράκαμψη Μακρακώμης - Κατέληξε η γυναίκα συνοδηγός που είχε τραυματιστεί σοβαρά

Σε δύο ανέβηκε ο αριθμός των θυμάτων του τροχαίου που είχε γίνει την Πέμπτη 20/12 στην Παράκαμψη Μακρακώμης. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, μετά τον 83χρονο οδηγό, κατέληξε και η αδελφή του, που τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλεύονταν στη Λαμία σε σοβαρή κατάσταση.troxaio-makrakomi1

Το δυστύχημα είχε σημειωθεί όταν το ασημί Hyundai Accent που οδηγούσε ο ηλικιωμένος και κινούνταν από το Καρπενήσι προς τη Λαμία, επιχείρησε να στρίψει στα φανάρια αριστερά, προς τη Μακρακώμη. Όμως, από την αντίθετη κατεύθυνση (Λαμία-Καρπενήσι) κινούνταν μια μαύρη BMW όπου επέβαινε μια 4μελής οικογένεια ευρυτανικής καταγωγής -ο 47χρονος οδηγός, ο 17χρονος γιος του και δυο γυναίκες, ηλικίας 43 και 21 ετών.  Ταξίδευαν για να παραστούν σε κηδεία στη Γρανίτσα.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες στο Hyundai, κάτοικοι χωριού της Δυτικής Φθιώτιδας, να τραυματιστούν πολύ σοβαρά και λίγο αργότερα ο ηλικιωμένος οδηγός να υποκύψει στα τραύματά του. Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Λαμίας η ηλικιωμένη συνεπιβάτης (αδερφή του).

Για σοβαρές κακοτεχνίες και δυσλειτουργίες στην Παράκαμψη Μακρακώμης έκαναν τότε λόγο οι κάτοικοι της περιοχής, με αποτέλεσμα η διέλευσή της να καθίσταται συχνά επικίνδυνη. Όπως έχει καταγραφεί και σε ρεπορτάζ των «Ευρυτανικών Νέων», ο δρόμος, ιδίως στα σημεία όπου γίνεται μονής λωρίδας, εγκυμονεί κινδύνους για τους οδηγούς. Σοβαρά τροχαία έχουν σημειωθεί και στο πρόσφατο παρελθόν.