Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

(ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ) Στο Δημαρχείο Καρπενησίου, παρουσία Μητροπολίτη, ο Δήμος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Την περασμένη Παρασκευή (25/1), στις 14.00 το μεσημέρι, στο ισόγειο του νέου Δημαρχείου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης κ. Γεώργιος.1-0

Εκεί, εκτός φυσικά από τον δήμαρχο κ. Νίκο Σουλιώτη, βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός, η Γ.Γ κα Γιάννα Χορμόβα, οι αντιδήμαρχοι, η πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, δημοτικοί σύμβουλοι και σχεδόν σύσσωμο το υπαλληλικό προσωπικό του δήμου.

«Όσο μπορείτε, να είστε κοντά στον κόσμο γιατί όλοι μας -και εμείς οι κληρικοί, και οι αιρετοί, και οι υπάλληλοι, υπάρχουμε και μισθοδοτούμεθα γιατί υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας», ανέφερε ο κ. Γεώργιος στον χαιρετισμό του και στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη για καλή σχέση και επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων σήμερα.10-0

Ο δήμαρχος Καρπενησίου ευχαρίστησε τους εργαζομένους για την προσφορά τους τα χρόνια της θητείας του και τόνισε -στο ίδιο μήκος κύματος με τον Μητροπολίτη- πως «…όλοι είμαστε υπάλληλοι των δημοτών. Αγωνία μας είναι να μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι», εξαίροντας παράλληλα την καλή συνεργασία τόσο με τη Μητρόπολη όσο και με την Περιφέρεια.

«Σαν το σπίτι του» δήλωσε πως αισθάνεται ο αντιπεριφερειάρχης κάθε φορά που περνά την πόρτα του δημαρχείου και με τη σειρά του αναφέρθηκε επίσης στην αγαστή συνεργασία Περιφέρειας-Δήμου.

Τέλος, σε παρέμβασή του, ο π. Ιωάννης Λιάπης, εφημέριος Ι.Ν Προφήτη Ηλία, αναφέρθηκε στο ζήτημα της ύπαρξης αμιάντου στις στέγες σπιτιών στον Ξηριά και έκρουσε καμπανάκι κινδύνου, ζητώντας την έναρξη πρωτοβουλιών για την αντικατάστασή τους. Με το θέμα, εξάλλου, έχουν ασχοληθεί πολλάκις εδώ και χρόνια τα «Ευρυτανικά Νέα».

BINTEO

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

2-1

3-2

4-3

5-4

7-5

8-6