Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

“Γαμπρέ μας Λευτέρη, καλωσόρισες”. Έτσι προσφώνησαν τον Γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας παρόντος του Κυρ. Μητσοτάκη

Την ώρα που οι περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενόψει των εκλογών που πλησιάζουν, αυξάνονται κατακόρυφα και μάλιστα σε όλη την Ελλάδα, έτσι αυξημένες είναι και οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες του Γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη

avgen1

Ο Γραμματέας της ΝΔ κ.Λευτέρης Αυγενάκης και δεξιά η σύζυγός του Λένα.

 


Μέσα σε αυτό το βαρύ πρόγραμμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στην καρδιά της Στερεάς Ελλάδας, την Ευρυτανία συνοδευόμενος από και τον Κώστα Μπακογιάννη και τον Λευτέρη Αυγενάκη. 

Αυτοί που ήταν περισσότερο χαρούμενοι, όπως φάνηκε άλλωστε, ήταν ο Λευτέρης και η Ευρυτάνισσα σύζυγός του Λένα. (Το γένος Μπανιά με καταγωγη απο το Στένωμα Ευρυτανίας, εκπαιδευτικός το επάγγελμα). 

Η αγάπη και η ζεστή υποδοχή στην Ευρυτανία στην Λένα και το Λευτέρη δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού ο Λευτέρης είναι από τη φύση του αγαπητός και φιλικός, αλλά και η Λένα είναι πολύ αγαπητή, καθώς είχε ασχοληθεί για δύο θητείες με την αυτοδιοίκηση στο νόμο. 

Στην κοπη πιτας λοιπόν στο Καρπενήσι, ένα ωραίο σκηνικό εκτυλίχθηκε όπου καλωσόρισαν από μικροφώνου στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Όταν έφθασαν όμως στο Λευτέρη, το καλωσόρισμα έγινε κάτι παραπάνω από... οικείο: «Γαμπρέ μας, καλωσόρισες»... του ειπαν κι ο ίδιος φάνηκε να το χαίρεται πολύ, αλλά πολύ περισσότερο η Λένα.

avgen2