Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς, με τον συνδυασμό Σπανού, ο Ευρυτάνας χιονοδρόμος Γιάννης Αντωνίου

Από τις πίστες χιονοδρομίας, στον «στίβο» της αυτοδιοίκησης. Ο λόγος για τον πρωταθλητή του ΕΟΣ Καρπενησίου, Γιάννη Αντωνίου, που ανακοινώθηκε ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ευρυτανίας με τον συνδυασμό του Φάνη Σπανού.antoniou ypopsifios1

Ο 24χρονος κορυφαίος Έλληνας χιονοδρόμος είναι το τέταρτο όνομα που γίνεται γνωστό στο ψηφοδέλτιο της Ευρυτανίας. Είχαν προηγηθεί οι: Αριστείδης Τασιός, αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας, Κατερίνα Καλαντζή, περιφερειακή σύμβουλος, και Ντόρα Ράπτη, υπεύθυνη ξενοδοχείου.

Στην ιστοσελίδα του συνδυασμού "Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας", διαβάζουμε τα εξής:

"Βιογραφικό

Γεννήθηκα στο Καρπενήσι Ευρυτανίας και κατάγομαι από το Λιανοκλάδι Φθιώτιδας. Μέχρι τα 15 μου ζούσα μεταξύ Βελουχίου και Παρνασσού για προπονήσεις. Από τότε και μετά, παράλληλα με τις σπουδές μου στη Γυμναστική Ακαδημία στη Θεσσαλονίκη, ταξιδεύω ανά τον κόσμο συμμετέχοντας σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα στις Η.Π.Α, στη Ρωσία, στην Ελβετία, στην Αυστρία, στη Σουηδία, στους Ολυμπιακούς στην Πιόνγκτσανγκ στην Νότιο Κορέα ως  αθλητής της Εθνικής Ομάδας Χιονοδρομίας.


Είμαι υποψήφιος γιατί…
Όσο έρχομαι σε επαφή με άλλες κουλτούρες και με άλλες νοοτροπίες συχνά «ζηλεύω» τους τρόπους που οι άνθρωποι αυτοί έχουν επιλύσει προβλήματα και έχουν οργανώσει τη ζωή τους.
Θεωρώ υποχρέωση όλων των νέων ανθρώπων, που είμαστε πια πολίτες του κόσμου, να βοηθήσουμε καταθέτοντας ιδέες και δουλειά για την πρόοδο του τόπου μας και το κοινό καλό. Για αυτό είμαι εδώ.".