Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Ηλικιωμένος τραυματίστηκε όταν γλίστρησε στον πάγο, στο κέντρο του Καρπενησίου. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σε παγίδες για τους πεζούς έχουν μετατραπεί πολλά σημεία στο κέντρο και τις γειτονιές του Καρπενησίου, εκεί όπου κατά τη διάρκεια της νύχτας τα νερά από τα χιόνια που λιώνουν, παγώνουν.1

Κάτι αντίστοιχο συνέβη την Τετάρτη (27/2) στο κέντρο της πόλης και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ανθρώπου. Το περιστατικό συνέβη στις 08.10 το πρωί· ηλικιωμένος που περπατούσε στον πεζόδρομο της Ευγενίου Αιτωλού, απέναντι από τον Ι.Ν Αγίας Τριάδας, δεν αντιλήφθηκε τον πάγο με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ Καρπενησίου, που έφθασε μετά από λίγα λεπτά στο σημείο και μετέφερε τον άνδρα στο Νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί τον υπέβαλαν στις απαραίτητες εξετάσεις και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι πλέον καλά στην υγεία του.

Αργότερα, κατά μήκος του πεζοδρόμου, συνεργείο του δήμου έριξε ψηφίδα, ενώ και η άνοδος της θερμοκρασίας έχει ως αποτέλεσμα η κατάσταση να παρουσιάζεται βελτιωμένη. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται το βράδυ και νωρίς το πρωί.

Είναι χαρακτηριστικό το στοιχείο ότι μόνο σήμερα (Τετάρτη 27/2) το ΕΚΑΒ κλήθηκε να επέμβει σε τουλάχιστον τρία ανάλογα περισταστικά.2

Το πρωί, στο συγκεκριμένο σημείο είχε σχηματιστεί πάγος

4

3

Πλέον έπεσε ψηφίδα (ψιλό χαλίκι) και η διέλευση είναι πιο ασφαλής