Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Καθιερώνεται στην ελίτ η ΑΛΑ Καρπενησίου, που «είδε» 2 οδηγούς της να πρωταγωνιστούν στο Κατάκολο

Το διήμερο 20 και 21 Απριλίου, διεξήχθη στην Μαρίνα Κατάκολου ο 2ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, εκεί όπου η ευρυτανική εκπροσώπηση ήταν εξαιρετική και άκρως επιτυχημένη. Γι’ αυτό φρόντισαν οι δύο οδηγοί της ΑΛΑΚ, Πάνος Ράπτης και Κώστας Τσιάκας, οι οποίοι αγωνίστηκαν στην κατηγορία Street Legal και κατέλαβαν τις δύο από τις τέσσερις πρώτες θέσεις του αγώνα.

alak-raptis-tsiakas11

Ο Πάνος Ράπτης, με Nissan 200SX, μπήκε ως 5ος στη «μάχη» της 16άδας ήταν εξαιρετικός απέναντι σε συμμετοχές με υψηλό ανταγωνισμό και με συνεχείς νίκες κατάφερε να φθάσει στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας του. Εκεί, ύστερα από τη διαδικασία του «ξαφνικού θανάτου» (sudden death) κατετάγη τελικά στη 2η θέση και έχασε την πρωτιά στις λεπτομέρειες. Στη δεύτερη συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ωστόσο, έδειξε εξαιρετικά δείγματα οδηγικής ικανότητας και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Στην ίδια κατηγορία, πολύ καλός ήταν ένας ακόμη οδηγός της ΑΛΑΚ, ο Κώστας Τσιάκας με αυτοκίνητο Opel Ascona. Μπήκε ως 6ος μεταξύ των 16 αγωνιζόμενων και με εξαιρετική παρουσία και δύο νίκες προκρίθηκε στους καλύτερους τέσσερις, δεν κατάφερε, όμως, να μπει στον τελικό και ύστερα από τον μικρό τελικό κατέλαβε την 4η θέση. Η εκπροσώπηση της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος Drift ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη, με έναν οδηγό (Ράπτης) να ανεβαίνει στο βάθρο και έναν ακόμα (Τσιάκας) να αγγίζει την τριάδα. Ο επόμενος αγώνας θα γίνει στον Μαραθώνα Αττικής, στις 19 Μαΐου 2019.

(Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα The Xtreme Photos και ολόκληρο το άλμπουμ μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ)