Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Από την 1η Κυριακή επανεξελέγη δήμαρχος Αλιάρτου - Θεσπιέων ο Ευρυτάνας, Γιώργος Ντασιώτης - Τρίτη σερί θητεία

 

Ως επιβράβευση του έργου του όλα αυτά τα χρόνια λογίζεται η επανεκλογή του Ευρυτάνα Γιώργου Ντασιώτη, από την 1η Κυριακή, ως δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιέων, για μία ακόμα τετραετία.ntasiotis-aliartos

Ο καταγόμενος από την Πρασιά του δήμου Αγράφων έμπειρος αυτοδιοικητικός, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, έλαβε ποσοστό που άγγιξε το 53%, σχεδόν χίλιες ψήφους περισσότερες από τον δεύτερο συνδυασμό. Η τετραετία 2019-2023 θα είναι η τρίτη του θητεία στον δημαρχιακό θώκο του δ. Αλιάρτου.

Σε μήνυμά του για το εκλογικό αποτέλεσμα, ο Γ. Ντασιώτης αναφέρει:

«Η εκλογική διαδικασία, σε ότι αφορά τη Δημοτική Αρχή στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων, ολοκληρώθηκε από την πρώτη Κυριακή με την αυτοδυναμία που έδωσε το εκλογικό σώμα στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Θέλω να ευχαριστήσω το εκλογικό σώμα που μας εμπιστεύτηκε, και έδωσε καθαρή εντολή να συνεχίσουμε. Δε θα το απογοητεύσουμε.
Η παρουσία μας ,ως Δημοτική Αρχή, όλα αυτά τα χρόνια, έδειξε ότι υπηρετήσαμε τα συμφέροντα του Δήμου με δικαιοσύνη, εντιμότητα και συναίνεση. Διαβεβαιώνουμε ότι το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε, γιατί αυτή ακριβώς είναι η εντολή που έδωσαν οι Δημότες μας.

Ευχαριστούμε τους Δημότες που μας στήριξαν και εμπιστεύτηκαν το λόγο μας, αλλά και αυτούς που στήριξαν άλλες επιλογές, γιατί όλοι είχαμε κοινό σκοπό. Την πρόοδο του Δήμου.

Οι εκλογές τελείωσαν και τώρα είμαστε ήδη στην επόμενη μέρα. Αυτή είναι η μέρα της συναίνεσης και της συνεννόησης. Αυτό απαιτεί το συμφέρον του Δήμου.


Ο Δήμαρχος

Ντασιώτης Γεώργιος».