Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Δύο άτομα θα προσλάβει ο δήμος Καρπενησίου για να καλύψει τις ανάγκες του προγράμματος καλοκαιρινής απασχόλησης παιδιών

Στην πρόσληψη δύο (2) ατόμων, για δύο περίπου μήνες, προχωρά ο δήμος Καρπενησίου, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος καλοκαιρινής απασχόλησης παιδιών που πραγματοποιεί για τέταρτη συνεχή χρονιά.dimarxeio-karpenisi-xirias1-0

Όπως δημοσίευσαν σε σχετικό ρεπορτάζ τα «Ευρυτανικά Νέα» (αρ. φυλ. 855/22-5-2019), τα «Βουνο..παιχνιδίσματα» αφορούν παιδιά ηλικίας 5 έως 12 χρόνων και υλοποιούνται σε τέσσερις περιόδους, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Έτσι, τα άτομα που θα προσληφθούν, θα απασχοληθούν από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 23 Αυγούστου 2019, όποτε τα σχολεία παραμένουν κλειστά. Όσον αφορά τις ειδικότητες που αναμένεται να καλύψουν τις δύο προκηρυσσόμενες θέσεις, αυτές αφορούν σε ένα άτομο ΠΕ Καθηγητών Φιλολόγων - Ιστορικών και ένα ακόμη άτομο ΠΕ Παιδαγωγών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του δήμου (οδός Ύδρας 6, Τ.Κ. 36100) απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπόψιν κας Φ. Φουρλιά, έως και τις 10 Ιουνίου 2019.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι οι γονείς και κηδεμόνες που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στη δράση, θα πρέπει να υποβάλουν στον δήμο τη σχετική αίτηση, η οποία είναι διαθέσιμη στα ΚΕΠ, στα δημοτικά κτήρια και στην ιστοσελίδα του δήμου (www.karpenissi.gr), ιατρική γνωμάτευση για τη δυνατότητα άθλησης του παιδιού, καθώς και να καταβάλουν την ανάλογη εισφορά, που ανέρχεται στα 25 ευρώ για κάθε παιδί, ανά περίοδο λειτουργίας. Για περαιτέρω διευκρινίσεις στο τηλ. 22373-50039.