Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Έστειλαν τις ευχές τους στα Ευρυτανόπουλα των Πανελλαδικών

panelladikes-mathitis12

Κων/νος Κοντογεώργος, Βουλευτής Ευρυτανίας

"Εύχομαι από καρδιάς στις μαθήτριες και τους μαθητές που αυτές τις ημέρες δίνουν το προσωπικό τους αγώνα στα πλαίσια των Πανελλαδικών εξετάσεων ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Το τρίπτυχο: καλή προετοιμασία, ψυχραιμία, και αυτοπεποίθηση, είναι σίγουρο ότι θα φέρει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Επίσης θέλω να εκφράσω, τις θερμότερες ευχές μου, στους εκπαιδευτικούς και ιδιαίτερα στους γονείς, οι οποίοι στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες στα παιδιά τους,  στη διεξαγωγή ενός από τους πιο σημαντικούς αγώνες για το μέλλον τους.". 

 

Νίκος Σουλιώτης, Δήμαρχος Καρπενησίου

 

«Ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες μας καλή επιτυχία.

Εύχομαι με δύναμη, αισιοδοξία, ψυχραιμία και υπομονή, να ολοκληρώσουν επιτυχώς την προσπάθεια που έχουν από καιρό αρχίσει και να συνεχίσουν με το ίδιο πείσμα σε όλα τα στάδια της ζωής τους. 
Καλή δύναμη στους γονείς και στους καθηγητές των παιδιών.».


Θεόδωρος Μπαμπαλής, δήμαρχος Αγράφων

«Με το ξεκίνημα των Πανελλήνιων Εξετάσεων, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους εσάς τις νέες και τους νέους που ολοκληρώσατε μια μακρόχρονη, επίμονη και κοπιαστική προσπάθεια προετοιμασίας, για να συμμετάσχετε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και να επιτύχετε την εισαγωγή σας σε κάποιο από τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας, κάθε επιτυχία.

Συμμεριζόμενος τη δική σας αγωνία, αλλά και των οικογενειών σας, θέλω να σας θυμίσω ότι οι εξετάσεις αυτές δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά μια από τις πολλές δοκιμασίες της ζωής, και η αρχή μιας πορείας για το μέλλον. Οι γονείς και οι δάσκαλοι σας, όλα αυτά τα χρόνια, σας έδωσαν τις βάσεις για να κατακτήσετε τη γνώση και να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι.

Με καθαρή σκέψη, αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις σας, είμαι βέβαιος ότι θα αντιμετωπίσετε πιο εύκολα και αποτελεσματικά τη συγκεκριμένη δοκιμασία, αλλά και όλες τις προκλήσεις που θα ακολουθήσουν στη ζωή σας, και να θυμάστε ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη διαδρομή της ζωής σας θα είναι πολλές.».


Αλέξης Καρδαμπίκης, νεοεκλεγείς δήμαρχος Αγράφων

 

«Στους λιγοστούς μαθητές και μαθήτριες του Δήμου Αγράφων που από αύριο δίνουν το δικό τους αγώνα, των Πανελληνίων εξετάσεων, εύχομαι από καρδιάς δικαίωση των κόπων τους, να έχουν δύναμη και καλή επιτυχία. Επίσης θερμές ευχές και στις οικογένειες των μαθητών που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν, όπως και στο εκπαιδευτικό προσωπικό.».


Δημήτρης Λερογιάννης, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης στο ΔΣ Καρπενησίου με την Αλλαγή Πορείας 2020

«Σήμερα κάνετε μια νέα αρχή.

Ξεκινάτε το δικό σας ταξίδι, να διεκδικήσετε τη δική σας ζωή. Πρώτος σταθμός οι πανελλαδικές εξετάσεις.Οποιο και να είναι το αποτέλεσμα, η επιτυχία είστε εσείς οι ίδιοι. 

Καλή αρχή!! Και μην ξεχνάτε ότι σας περιμένει το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής σας...».