Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Έκθεση ζωγραφικής με ευρυτανική εκπροσώπηση, στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού (ΦΩΤΟ)

Τα τμήματα ζωγραφικής του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) του Δήμου Παπάγου-Χολαργού διοργανώνουν έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «ΝΑΙ», τα εγκαίνια της οποίας έγιναν χθες, Τρίτη 11 Ιουνίου και ώρα 19:00, στον εκθεσιακό χώρο έναντι του Αμφιθεάτρου «Μίκης Θεοδωράκης» στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού.1

Στην έκθεση συμμετέχει και μια Ευρυτάνισσα, η 21χρονη Κατερίνα Σβερώνη, που από τον περασμένο Ιανουάριο παρακολουθεί μαθήματα (με δασκάλα την κα Ελένη Μαντζοπούλου). Για την έκθεση επιμελήθηκε τρεις (3) πίνακες και κάποια σκίτσα. Πιο ειδικά, ζωγράφισε με τη χρήση λαδιού, ακρυλικών και λαδοπαστέλ ένα γυναικείο μοντέλο, έναν αστερία με ακρυλικά και ένα τριαντάφυλλο με λάδι.

sveroni katerina_zografiki_3

Η Κατ. Σβερώνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καρπενήσι, αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια ζει στην Αθήνα. Είναι φοιτήτρια του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής Παντείου και μετά την αποφοίτησή της σχεδιάζει να δοκιμάσει την τύχη της στη Σχολή Καλών Τεχνών.

Η έκθεση στην οποία συμμετέχει θα διαρκέσει έως και αύριο, Πέμπτη 13 Ιουνίου, και θα είναι ανοιχτή στο κοινό από τις 10:00 έως και τις 14:00, καθώς και από τις 18:00 έως και τις 21:00.

sveroni katerina_zografiki_2

sveroni katerina_zografiki_1