Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Αντρες της Α’ ΟΠΚΕ Ευρυτανίας, συνέλαβαν μετά από καταδίωξη, 4 άτομα τα οποία νωρίτερα είχαν ληστέψει ηλικιωμένη με την χρήση βίας

opke-132123

Σήμερα το πρωί στο χωριό Πετράλωνα Ευρυτανίας, τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δύο οχήματα, Ένα αγροτικό Hilux και ένα Audi ενοικιαζόμενο, παριστάνοντας τους πλανόδιους μανάβηδες, προσέγγισαν την οικία ηλικιωμένης και με την μέθοδο αρχικά της παραπλάνησης αλλά στη συνέχεια ασκώντας βία, σύμφωνα με τις πληροφορίες πιάνοντας την ηλικιωμένη γυναίκα από το λαιμό, ζήτησαν επιτακτικά να τους πει που υπάρχουν χρήματα στο σπίτι και αφού πήραν ότι χρήματα βρήκαν, ετράπησαν σε φυγή. 

Η ηλικιωμένη γυναίκα βγήκε έντρομη από το σπίτι της φωνάζοντας. Οι χωριανοί άκουσαν τις φωνές της και ειδοποίησαν την αστυνομία Καρπενησίου. Άντρες της Α’ ΟΠΚΕ Ευρυτανίας κινητοποιήθηκαν αμέσως αναζητώντας τα 2 αυτοκίνητα τα οποία ήδη γνώριζαν από τις περιγραφές. 

Οι άντρες της αστυνομίας, εντόπισαν τα αυτοκίνητα να κινούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Δάφνης - Μαυρομάτας, με κατεύθυνση προς την Καρδίτσα. Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη των δύο οχημάτων με αποτέλεσμα τα τέσσερα άτομα ΡΟΜΑ να συλληφθούν στα όρια του νομού Καρδίτσας. 

Οι άντρες της ΟΠΚΕ Ευρυτανίας, οδήγησαν τους συλληφθέντες πριν λίγες ώρες στην αστυνομία Καρπενησίου ενώ και τα δύο οχήματα κατασχέθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν επίσης και τα χρήματα τα οποία είχαν κλαπεί από την ηλικιωμένη γυναίκα τα οποία ανέρχονται περίπου στις 3.500 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ευρυτανίας.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 17/7/2019