Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Υποτονική κίνηση, παρά τις εκπτώσεις. Δελεαστικές τιμές & μεγάλη ποικιλία προϊόντων, υπόσχονται τα καταστήματα

Σχεδόν δύο μήνες θα διαρκέσουν οι θερινές εκπτώσεις, που ξεκίνησαν τη Δευτέρα 8/7 και ολοκληρώνονται στις 31 Αυγούστου. Στους λιανικούς εμπόρους του Καρπενησίου πάντως, επικρατεί προβληματισμός.ekptoseis-2019-arxeio

Περιορισμένη, παρά την έναρξη των θερινών εκπτώσεων, είναι η καταναλωτική κίνηση στα καταστήματα λιανικού εμπορίου του Καρπενησίου, σύμφωνα με την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, κα Σπυριδούλα Παπαδοπούλου. «Η κίνηση είναι μειωμένη αν και ο κόσμος δείχνει αρκετό ενδιαφέρον» σημειώνει προσθέτοντας ωστόσο, πως τα περιορισμένα οικονομικά των καταναλωτών, έχουν αντίκτυπο στον τζίρο των καταστημάτων.

Οι συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις έπαιξαν αρνητικό ρόλο, σημειώνει μιλώντας στα «Ευρυτανικά Νέα» ενώ και ο άστατος καιρός δεν αποτέλεσε σύμμαχο το προηγούμενο διάστημα. «Οι έμποροι του Καρπενησίου δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τη συνέχεια -και πώς να είναι εφόσον και η χρονιά δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς», τονίζει ακόμα.

Η κα Παπαδοπούλου απευθύνει, παράλληλα, κάλεσμα προς ντόπιους και επισκέπτες να «κάνουν πρώτα μια έρευνα αγοράς πριν καταλήξουν -σε αγορά μέσω ίντερνετ, γιατί θα δουν ότι εδώ τους συμφέρει να ψωνίζουν ιδιαίτερα στις εκπτώσεις». Όπως λέει, οι τιμές στα καταστήματα της πόλης είναι ιδιαίτερα ελκυστικές ενώ μεγάλη είναι και η ποικιλία προϊόντων· «τα καταστήματά μας έχουν πάρα πολλά και καλά εμπορεύματα και όλοι οι συνάδελφοι έχουν αναρτήσει εξαιρετικές εκπτώσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συμμετοχή σε εκδηλώσεις

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Καρπενησίου και το Επιμελητήριο ν. Ευρυτανίας θα συμμετάσχουν ως συνδιοργανωτές σε δύο εκδηλώσεις, των «Γιορτών Δάσους». Αρχικά, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου (ώρα 21.00) θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο της Νεράιδας βραδιά ποίησης με θέμα το προσφυγικό, ενώ την Τετάρτη 7 Αυγούστου θα γίνει η μουσική βραδιά - θεσμός στον πεζόδρομο της Κοσμά Αιτωλού.