Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Αναβαθμίζεται το ΕΠΑΛ Καρπενησίου. Την υπογραφή σύμβασης με 390.000 ευρώ ανακοίνωσε ο Κώστας Μπακογιάννης

Δύο σημαντικές προγραμματικές συμβάσεις, ύψους 2,46 εκατομμυρίων ευρώ, για την κατασκευή κλειστού Γυμναστηρίου στα Ψαχνά και την ανακατασκευή του ΕΠΑΛ Καρπενησίου, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.epal-karpenisiou-kthrio1

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κώστα Μπακογιάννη, προχωρά το έργο της συντήρησης και αναβάθμισης των κτηριακών εγκαταστάσεων στο 1ο ΕΠΑΛ Καρπενησίου. Ανάμεσα στις παρεμβάσεις, προϋπολογισμού 390.000 ευρώ, περιλαμβάνονται έργα που εξασφαλίζουν βελτίωση της μόνωσης και της θέρμανσης, δυνατότητες πρόσβασης και χρήσης από ΑΜΕΑ, αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση  εσωτερικών και εξωτερικών χώρων κ.α.

Οι παρεμβάσεις χαρακτηρίζονται από τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα ως άκρως αναγκαίες και απαραίτητες, καθώς το Επαγγελματικό Λύκειο Καρπενησίου αντιμετωπίζει διαχρονικά κτηριακά προβλήματα. Τα έργα χρηματοδοτούνται από πόρους που προέρχονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δήλωση Κ. Μπακογιάννη

«Υλοποιούμε καθημερινά τις δεσμεύσεις μας, στους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας. Με έργα και παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα τους. Τόσο το Κλειστό Γυμναστήριο στα Ψαχνά που θα δώσει την δυνατότητα κυρίως στην νεολαία να αθληθεί σε πολύ καλύτερες συνθήκες όσο και η ανακατασκευή σχεδόν εκ βάθρων του ΕΠΑΛ στο Καρπενήσι αποτελούν μέρος της προσπάθειας μας η οποία ξεκίνησε το 2014 και συνεχίζεται- όπως επιμένω να λέω- μέχρι την τελευταία μέρα», τόνισε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης.