Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Mε εκδηλώσεις σε Καρπενήσι και χωριά συνεχίζονται οι Γιορτές Δάσους. Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

agios-nikolaos-giorti-pitas1

Συνεχίζονται οι Γιορτές Δάσους 2019 που διοργανώνει ο Δήμος Καρπενησίου και η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ. Το βράδυ της Τρίτης (13/8) πραγματοποιήθηκε, παρουσία πλήθους κόσμου, το στριτ πάρτι στη Ζηνοπούλου, ενώ προσεχώς ξεχωρίζει η μουσική βραδιά στο φως της πανσελήνου, στους Κορυσχάδες, η γιορτή πίτας στον Άγιο Νικόλαο, συναυλία στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων, γιορτή αναβίωσης εθίμων, η επέτειος της Μάχης της Καλλιακούδας κ.α.

Σάββατο 17 Αυγούστου 

Μια ρεμπέτικη λαϊκή βραδιά θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στην Αγία Τριάδα, στις 9.00 το βράδυ του Σαββάτου 17/8. 

Κυριακή 18 Αυγούστου 

Η καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης για τη Μάχη της Καλλιακούδας θα γίνει την Κυριακή 18/8, στα Λακκώματα, στις 9.00 π.μ.

Το βράδυ της Κυριακής (8.00 μ.μ.) θα γίνει αναβίωση εθίμων, στο Πάρκο Αθ. Καρπενησιώτη (θέση πάρκινγκ). «Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναγία αναβιώνει παλιές τεχνικές επεξεργασίας μαλλιού από το κούρεμα του προβάτου μέχρι την ύφανσή του στον αργαλειό.

Κτηνοτρόφοι της περιοχής και επιχειρήσεις του τόπου, μας «φιλεύουν» τοπικά προϊόντα παρασκευασμένα με τον αυθεντικό, παραδοσιακό τρόπο, ενώ η διασκέδαση συνεχίζεται μέχρι αργά το βράδυ με τραγούδια της παράδοσής μας από ζωντανή ορχήστρα», διαβάζουμε σχετικά.anaviosi-ktinotrofia-panagia1

Δευτέρα 19 Αυγούστου

Τη Δευτέρα 19 Αυγούστου (9.00 μ.μ.) το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία με τον Αλέξανδρο Δάικο στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Εθελοντών Ν. Ευρυτανίας Κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

agonas zois

Τρίτη 20 Αυγούστου

Μια βραδιά αφιερωμένη στο λαϊκό τραγούδι με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό προγραμματίζεται για την Τρίτη 20 Αυγούστου (9.00 το βράδυ) στον Άγιο Αθανάσιο Μεγάλου Χωριού.