Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Απόψε (19/8): Συναυλία στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων, από τον "Αγώνα ζωής" (video)

Τη Δευτέρα 19 Αυγούστου και ώρα 9.00 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Αλέξανδρο Δάικο στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων.agonas-zois-sinaulia-daikos-afisa

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Εθελοντών Ν. Ευρυτανίας Κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, με στόχο την αποπεράτωση του σπιτιού φιλοξενίας καρκινοπαθών στην Αθήνα. Η τιμή εισόδου ανέρχεται στα τρία (3) ευρώ.

Επί σκηνής, μαζί με τον Αλέξανδρο Δάικο, θα είναι οι: Παντελής Πέτρου (μπάσο, φωνητικά), Κυριάκος Πέτρου (βιολί, φωνητικά) και Νίκος Χριστόπουλος (τύμπανα).

Ποιος είναι

Ο Αλέξανδρος Δάικος ξεκίνησε την μουσική του πορεία στη Φλώρινα, από όπου και κατάγεται. Ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος 3LaLoun και έχοντας ολοκληρώσει μια δισκογραφική δουλειά με τίτλο ''Αριθμός ταυτότητας'', ετοιμάζει τον πρώτο προσωπικό του δίσκο και παίζει σε σκηνές της Αθήνας. Έχει μοιραστεί την ίδια σκηνή με πολλούς καλλιτέχνες όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, οι ΜΠΛΕ, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Νίκος Ζιώγαλας και άλλοι πολλοί.