Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

ev media-logo

Συνεχίζει την ενίσχυση ενόψει Γ’ Εθνικής η Ποταμιά, που πρόσθεσε στο δυναμικό της Ζαραβέλη και Παρασκευόπουλο

Η μεταγραφική ενίσχυση του ΑΟ Ποταμιάς συνεχίζεται, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και στον θεσμό του Κυπέλλου (25/8 στην Κέρκυρα, δείτε ΕΔΩ). Πριν λίγες ημέρες, οι Μεγαλοχωρίτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου τερματοφύλακα Κώστα - Μάριου Ανδρούτσου, καθώς και τηνέναρξη συνεργασίας με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό Ταξιάρχη Καλύβα.zaravelis-paraskeuopoulos-potamia

Η επόμενη -χρονικά- μεταγραφή ήταν αυτή του Βασίλη Παρασκευόπουλου (δεξιά στη φωτογραφία), 23 ετών, που τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Αίολο· προηγουμένως υπήρξε μέλος του Α.Ο. Μεθώνης και του Κατσαντώνη Αγράφων.

Ως στόχο τη θωράκιση της αμυντικής και μεσαίας γραμμής, που αποτελεί, εξάλλου, προτεραιότητα για τον προπονητή της Ποταμιάς, Γιάννη Φλωράκη, έχει και η απόκτηση του ικανού Χάρη Ζαραβέλη, επίσης από τον Αίολο. Ο 28χρονος μεσοαμυντικός (18/11/1990) έχει μια σημαντική θητεία στη Δ΄ Εθνική με Μυρίκη, Αίολο και ΑΠΟΚ, αγωνιζόμενος με τον τελευταίο και στη Γ΄ Εθνική, την περίοδο 2017-2018.

Ο Χ. Ζαραβέλης δήλωσε για τη μεταγραφή του: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Ποταμιάς για την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ ξανά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά, με υγεία και να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι μια δύσκολη κατηγορία και θα είναι μια εξαιρετική εμπειρία. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αιόλου για τη συνεργασία που είχαμε, αλλά και για τη βοήθεια τους στην ολοκλήρωση της μεταγραφής μου, καθώς μου συμπεριφέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο».