Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Με μόλις... 5 ομάδες αρχίζει το τοπικό της Α' ΕΠΣ Ευρυτανίας. Ντέρμπι στην 1η αγωνιστική

Στην αφετηρία του α’ γύρου του τοπικού πρωταθλήματος 2019-20 βρίσκονται οι ομάδες της Α' ΕΠΣ Ευρυτανίας. Στο τοπικό συμμετέχουν φέτος μόλις πέντε (5) σύλλογοι και η πρώτη αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου.mpales-gipedo-arxeio

"Ερωτηματικό, πάντως, μέχρι και λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, αποτελεί η συμμετοχή (ή μη) μίας εκ των έξι ομάδων που περιλαμβάνονται στον πίνακα της ΕΠΣ· απαντήσεις θα προκύψουν το αμέσως προσεχές διάστημα", έγραφαν τα "Ευρυτανικά Νέα" στην έντυπη έκδοσή τους και η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει. Η Δόξα Ραπτοπούλου, μία εκ των 6 ομάδων που είχαν δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, αποσύρθηκε και έτσι το τοπικό θα γίνει μόλις με 5 ομάδες: τον ΑΠΟΚ "Το Βελούχι", τον Αίολο, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τη Φραγκίστα.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, με δριμεία ανακοίνωση κατά της Ένωσης, η διοίκηση του Αιόλου ζητά αναστολή του πρωταθλήματος και αναβολή των αγώνων (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την επιστολή).

Σύμφωνα πάντως με όσα ήδη έχει ανακοινώσει η ΕΠΣ, η πρώτη σέντρα θα δοθεί το απόγευμα (ώρα 4.00) του Σαββάτου (12/10) με τις αναμετρήσεις: ΑΠΟΚ - ΑΙΟΛΟΣ (Δημοτικό Στάδιο) και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (Αθλητικό Κέντρο). Δεν θα γίνει το παιχνίδι Φραγκίστα - Ραπτόπουλο.

Ασφαλώς, ξεχωρίζει το "κλασικό" ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΚ και τον Αίολο, με τις δύο ομάδες να έχουν προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε κάθε επίπεδο -διοικητικά, αγωνιστικά κ.α.