Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Οι εφετινές υποτροφίες της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι». Προϋποθέσεις, δικαιολογητικά, προθεσμίες

Η Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ» αναμένεται για ακόμη μια χρονιά να απονείμει υποτροφίες σε Ευρυτάνες φοιτητές και φοιτήτριες και καλεί όσους/όσες ενδιαφέρονται να υποβάλουν σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019.ypotrofies-arxeio11

Προϋποθέσεις 

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι φοιτητές των οποίων ο ένας τουλάχιστον γονέας κατάγεται από την Ευρυτανία και επιπλέον δεν τους έχει χορηγηθεί υποτροφία σε προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, έχουν βαθμό απολυτηρίου τουλάχιστον 16 και μέσο όρο βαθμολογίας τουλάχιστον 6,5, δεν έχουν ολοκληρώσει τα προβλεπόμενα για τη σχολή τους έτη σπουδών και δεν είναι πρωτοετείς φοιτητές. Σημειώνεται πως για τη χορήγηση της υποτροφίας λαμβάνονται υπόψη οικονομικά, κοινωνικά και βαθμολογικά κριτήρια.

Δικαιολογητικά 

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλουν οι υποψήφιοι είναι: αίτηση η οποία διατίθεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ypotrofiesvelouchi.blogspot.com, φωτοαντίγραφο του Απολυτηρίου Λυκείου, πιστοποιητικό σπουδών με αναλυτική βαθμολογία όλων των εξαμήνων και Γενικό Μέσο Όρο, εκκαθαριστικό φορολογικής δήλωσης, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αποδεικτικά στοιχεία αν ανήκουν σε ειδική κατηγορία κοινωνικών κριτηρίων, για την κατηγορία αυτή (π.χ. Πιστοποιητικό Πολυτεκνίας) και δύο (2) Συστατικές Επιστολές από καθηγητές της Σχολής στην οποία φοιτούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και να την υποβάλλουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019 με συστημένη επιστολή ή ιδιοχείρως στον κ. Κώστα Αβράμπο (Ξενοδοχείο ΠΑΡΝΩΝ, 3ης Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη 21, 10432 Αθήνα), με την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ».