Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Δεύτερος στα 5χλμ του Μαραθωνίου Αθηνών ο Ευρυτάνας Μάρκος Γκούρλιας

Στα τελευταία μέτρα κρίθηκε οι νικητής στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, στο πλαίσιο του 37oυ Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών. Η κούρσα έγινε το πρωί (08.15) της Κυριακής (10/11), με τον Ευρυτάνα Μάρκο Γκούρλια να τρέχει, στο μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομής, δίπλα - δίπλα με τον Μάριο Αναγνώστου, ο οποίος και αναδείχθηκε νικητής με χρόνο 14.51. Ο Γκούρλιας πέρασε τη γραμμή του τερματισμού σε 14.54.gkourlias-5km-marathon1

Χιλιάδες δρομείς πήραν θέση εκκίνησης στον αγώνα των 5χλμ, στην απόσταση που πάντα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών και κατάφεραν να τερματίσουν στο Παναθηναϊκό στάδιο, παρά το ότι στη διάρκεια του αγώνα έπεσε δυνατή βροχή.

Ο Γκούρλιας πάντως δεν φάνηκε ικανοποιημένος από τον αγώνα του, δηλώνοντας: "Δεν ήταν αυτό που θα ήθελα, δεν είχα την κατάλληλη ενέργεια. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά. Συνεχίζουμε για τη νέα σεζόν".

Στις 09.00 πμ έγινε, από τον Μαραθώνα, η εκκίνηση του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, με 20.000 δρομείς να παίρνουν μέρος. Ανάμεσά τους βρίσκονται και αρκετοί δρομείς από το Καρπενήσι, που τους τελευταίους μήνες προετοιμάστηκαν με πλάνο και συνέπεια ώστε να τρέξουν στα 42χλμ -και γιατί όχι να βελτιώσουν τα προσωπικά τους ρεκόρ. Περισσότερα στην έντυπη έκδοση των «Ευρυτανικών Νέων».