Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Π.Ε. Ευρυτανίας: 12.500 ευρώ για προμήθειες - Ασύρματοι, αντιολισθητικές αλυσίδες, είδη πυρόσβεσης, καθαριότητας

Στην έγκριση ανάθεσης προμήθειας ειδών και υπηρεσιών προχωρά ανά τακτά χρονικά διαστήματα η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες λειτουργίας της, τόσο σε διοικητικό όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο (Πολιτική Προστασία).nomarxia-eisodos11

Τις προηγούμενες ημέρες ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας, Αριστείδης Τασιός, υπέγραψε μια σειρά από αναθέσεις, αφού είχαν προηγηθεί οι αντίστοιχοι μειοδοτικοί διαγωνισμοί. Η Π.Ε. προμηθεύτηκε, μεταξύ άλλων, επαγγελματικούς ασυρμάτους, αντιολισθητικές αλυσίδες, είδη καθαριότητας, υλικά πυρόσβεσης.

Πιο αναλυτικά, η προμήθεια σωλήνων πυρόσβεσης για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ευρυτανίας θα στοιχίσει 5.499,40 ευρώ και ανάδοχος, έπειτα από πρόσκληση υποβολής προσφοράς, είναι η επιχείρηση «Παπαδημητρίου Αλεξάνδρα».

Ακόμα, αποφασίστηκε η ανάθεση στην εταιρεία «Cobra Center Ltd» (έδρα: Αθήνα) για την προμήθεια ασυρμάτων για επαγγελματική χρήση για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Ευρυτανίας. Η συνολική αξία της ανάθεσης ανέρχεται στο ποσό των 3.473,24 ευρώ.

Επίσης, ποσό 1.116 ευρώ θα διατεθεί για την προμήθεια αντιολισθητικών αλυσίδων για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας, με ανάδοχο την εταιρεία «Αθ. & Κων. Νικόπουλος ΟΕ», στο Καρπενήσι.

Τέλος, δεσμεύτηκε ποσό 2.498,02 ευρώ για την προμήθεια ειδών καθαριότητας, για τις ανάγκες των υπηρεσίων της Π.Ε., με απευθείας ανάθεση στην επιχείρηση «Μπούργος Παναγιώτης».