Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Καμία αλλαγή στις τιμές των εισιτηρίων Αστικής και Δημοτικής Συγκοινωνίας του δ. Καρπενησίου

Τον καθορισμό των τελών της αστικής και δημοτικής συγκοινωνίας για το 2020 συζήτησαν, το απόγευμα της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου, στο πλαίσιο της 23ης τακτικής συνεδρίασης του ΔΣ.astiki-sigkoinonia-stasi-nosokomeio1

Οι τιμές κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, και πιο αναλυτικά, όσον αφορά την αστική συγκοινωνία, η τιμή της μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών και εισιτηρίων θα παραμείνει στα τρία (3) ευρώ για τους μαθητές και φοιτητές, στα δέκα (10) ευρώ για τους υπόλοιπους κατοίκους, ενώ πέντε (5) ευρώ θα είναι το αντίτιμο για τους πολύτεκνους, τα τέκνα πολυτέκνων μέχρι 18 ετών και τους ηλικιωμένους άνω των 65 ετών. Η τιμή του εισιτηρίου παραμένει στα 0,50 λεπτά του ευρώ.

Για τη δημοτική συγκοινωνία, η τιμή του εισιτηρίου θα είναι δύο (2) ευρώ. Να υπενθυμίσουμε, τέλος, πως η χρήση της δημοτικής συγκοινωνίας είναι δωρεάν για όσους κατέχουν την κάρτα δημότη, η οποία παρέχεται δωρεάν στους δημότες εφόσον υποβάλλουν αίτηση στο κεντρικό πρωτόκολλο του δήμου, προσκομίζοντας την ταυτότητά τους.