Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019

ev media-logo

Α.Λ.Α.Καρπενησίου: Εκλογές, εκδρομή και ρεκόρ συμμετοχών στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ)

Αρχαιρεσίες θα πραγματοποιήσει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, στις 5.00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Οι υποψήφιοι πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 19/11 στο τηλ. 6973826322 (Στάθης). Όπως αναφέρει η ΑΛΑΚ, το εκλογικό σύστημα έχει αλλάξει (κατόπιν ψήφισης και έγκρισης από την Γ.Σ.) και οι υποψήφιοι θα κατέλθουν στις εκλογές ανά παράταξη -και όχι μεμονωμένα.

Εξάλλου, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, μέλη της ΑΛΑΚ ταξίδεψαν ως τον γειτονικό νομό Καρδίτσας και συμμετείχαν σε εκδήλωση που οργάνωσε η τοπική λέσχη 4Χ4. Η συνάντηση των φίλων της τετρακίνησης έλαβε χώρα στη Λίμνη Πλαστήρα και περιλάμβανε άφθονη… λάσπη και αδρεναλίνη.

Τέλος, στον 7ο αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος Drift (16-17/11, Λουτράκι), η ΑΛΑΚ θα επιτύχει ρεκόρ συμμετοχών, που αναμένεται να φθάσουν τις πέντε (5), εκ των οποίων δύο οδηγοί θα τρέξουν για πρώτη φορά στη διοργάνωση. Σύμφωνα με τη Λέσχη, το παρών θα δώσουν οι: Θεοδωρογιάννης Γιώργος, Κίτσιος Παναγιώτης, Παχής Θανάσης, Ράπτης Παναγιώτης και Τσιάκας Κώστας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την εκδρομή στον ν. Καρδίτσας1

2

3

4

5

6