Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Καρπενήσι. Όσα ξεχωρίζουν στο εορταστικό πρόγραμμα

από την έντυπη έκδοση

Σχεδόν μια εβδομάδα απομένει για την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων που κάθε χρόνο διοργανώνει ο δήμος Καρπενησίου με την ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ. Οι Γιορτές Χειμώνα αρχίζουν στις 7 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 10 Ιανουαρίου 2020.

dentro-xmas-arxeio

Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία θα γίνει την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, εκεί όπου, αρχικά, θα τη βραδιά θα επενδύσουν με χριστουγεννιάτικες μελωδίες η Φιλαρμονική του δ. Καρπενησίου και η Χορωδία Ευρωπούλων «Ι. Καποδίστριας» από την Κέρκυρα, προτού στη σκηνή ανέβει το ελληνικό ποπ συγκρότημα “Otherview”, που αποτελεί και την επιλογή των διοργανωτών για τη φετινή χριστουγεννιάτικη συναυλία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Η βραδιά βραβεύσεων και τιμητικών απονομών που κάθε χρόνο διοργανώνει ο δήμος Καρπενησίου στο Συνεδριακό Κέντρο («Πνεύμα των Χριστουγέννων»), θα γίνει φέτος στις 22/12, ημέρα Κυριακή, ενώ η «Νύχτα των Ευχών», τα γνωστά μας φαναράκια, θα πραγματοποιηθεί παραμονή Χριστουγέννων (Τρίτη 24/12).

Ακόμα, το χριστουγεννιάτικο στριτ πάρτι της Ζηνοπούλου θα γίνει την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, ενώ μια ημέρα αργότερα έχει προγραμματιστεί συναυλία στο Συνεδριακό με το συγκρότημα «Smyrna». Η εκδήλωση για παιδιά με τον… Άγιο Βασίλη θα γίνει παραμονή Πρωτοχρονιάς στην πλατεία, ενώ στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται ακόμα μουσικές βραδιές, θεατρικά έργα, ταινίες, παιδικές εκδηλώσεις, κάλαντα κ.α.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα ανάψει και σε πολλά χωριά του δήμου Καρπενησίου, από τον Άγιο Νικόλαο και το Μεγάλο Χωριό ως την Αγία Τριάδα και το Κρίκελλο.