Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Παρουσία Χαρδαλιά η σημερινή (6/2) συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς, υπό την προεδρία του Νίκου Σουλιώτη

Συνεδριάζει σήμερα, Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, στις 16:30, στα γραφεία της στην οδό Λεωνίδου 6 και Πατρόκλου, στη Λαμία, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας. ped-stereas-xardalias

Η πρόσκληση του Προέδρου της και δημάρχου Καρπενησίου, Νίκου Σουλιώτη, εκτός από ανακοινώσεις περιλαμβάνει, συζήτηση επί του νέου νομοσχεδίου για την Πολιτική Προστασία. Μάλιστα, το παρών στη συνεδρίαση αναμένεται να δώσει και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Ευρυτάνας στην καταγωγή, Νίκος Χαρδαλιάς.

Εξάλλου, ο προϋπολογισμός και το σχέδιο δράσης για το 2020 της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας, συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του οργάνου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης (30/1), στη Λαμία.

Οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες και η ΠΕΔ έθεσε ως αιχμή του δόρατος τη λειτουργία θεματικών επιτροπών και τη συνέχιση διεκδίκησης ίδρυσης Πανεπιστημίου Στερεάς, παράλληλα με την ανάληψη δράσεων για την αναβάθμιση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιφέρεια. Στο τραπέζι έπεσε και το έκτακτο Συμβούλιο της ΚΕΔΕ που έχει προγραμματιστεί μέσα στον Μάρτιο.

Η ΠΕΔ εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα για τη ΛΑΡΚΟ (διαβάστε το ΕΔΩ).