Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Ποιοι απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. στο Θεραπευτήριο Χρ. Παθήσεων. Πρόεδρος ο διοικητής, Κλεομένης Λάππας

Με απόφαση που υπέγραψε, στις 20 Ιανουαρίου 2020, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κα Δόμνα Μιχαηλίδου, έγινε ο ορισμός του προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων ν. Ευρυτανίας.therapeutirio-lappas

Ως γνωστόν, νέος διοικητής στο Θ.Χ.Π. είναι, ήδη από τα μέσα Δεκεμβρίου 2019, ο κ. Κλεομένης Λάππας, που αντικατέστησε τον μέχρι πρότινος διοικητή, κ. Νίκο Κοντοπάνο.

Ο κ. Λάππας τοποθετήθηκε και πρόεδρος στο ΔΣ του Θεραπευτηρίου, με αναπληρωτή τον αντιπρόεδρο Μπαλτά Αθανάσιο (ελεύθερος επαγγελματίας). Ο Μπαλτάς Αθ. ορίστηκε ως αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή τον Καραθάνο Δήμο (συνταξιούχος). Ο Λακιώτης Παναγιώτης (ιατρός) θα είναι τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Νταβαρίνο Παναγιώτη (ελεύθερος επαγγελματίας). Επίσης, η Κριπάση-Μπάρκα Αναστασία, εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, ορίστηκε ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Μπάρκα Θεόδωρο. Τακτικά μέλη είναι, ακόμη, ο Νικόπουλος Αθανάσιος, εκπρόσωπος της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι», με αναπληρωτή τον Βλάχο Παντελή, όπως και ο Ντρίβας Αντώνιος, εκπρόσωπος του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Καρπενησίου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Πάζιο Γεώργιο, καθώς και η Γρίβα Μαρία, εκπρόσωπος υπαλλήλων του Θ.Χ.Π., με αναπληρώτρια την Καραγεώργου Όλγα.

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεραπευτηρίου Χρ. Παθήσεων έχει διάρκεια τριών (3) ετών. Η παρθενική συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη (4/2), όπου πήρξε ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα λειτουργίας του Θ.Χ.Π. Εκ των βασικών στόχων της διοίκησης είναι η περαιτέρω ενίσχυση του Θεραπευτηρίου με έμψυχο δυναμικό και προς αυτή την κατεύθυνση διερευνώνται οι δυνατότητες που υπάρχουν.

Εξάλλου, όπως έχουν γράψει τα Ευρυτανικά Νέα, μέσω της προκήρυξης 7Κ/2019, το Θ.Χ.Π. θα προσλάβει 6 άτομα ως μόνιμο προσωπικό, στις ειδικότητες Βοηθών Νοσοκόμων / Βοηθών Νοσηλευτών, Διοικητικού Οικονομικού και Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού.